Medimagazin logo

WEB sitesine pastalı kutlama

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nün, personeline ve vatandaşlara yönelik bilgilendirmeleri güncel olarak yaptığı "www.bsm.gov.tr" internet sitesi 5. hizmet yılını doldurdu
WEB sitesine pastalı kutlama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nün, personeline ve vatandaşlara yönelik bilgilendirmeleri güncel olarak yaptığı "www.bsm.gov.tr" internet sitesi 5. hizmet yılını doldurdu.

Sitenin 5. kuruluş yıldönümü münasebeti ile düzenlenen pastalı yıldönümü kutlamasına, Bursa Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel de katıldı.

Sağlık İl Müdürlüğü'nde, sitenin 5. yılı münasebeti ile siteye katkıları olan personele teşekkür belgesi verilerek, yaş pasta kesildi.
Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Ayyıldız, "Sitemizde, bağlı hastanelerdeki ihtiyaç fazlası ilaçların listesinden, çalışan personelimizin güncel bordro bilgilerine kadar, müdürlüğümüzün yürüttüğü bütün hizmetleri anında bilgisayar ortamında yayınlıyoruz. Böylece Sağlık Müdürlüğü personeli, vatandaşlar, tedarikçiler sağlık hizmetleri ile alakalı bütün ayrıntıları bilgisayarlarından "www.bsm.gov.tr" adresine girerek anında takip edebiliyorlar. Hedefimiz, elektronik imzanın kullanılmaya başlaması ile kurumlarımız arasındaki bütün yazışmaları da bilgisayar ortamına alarak evrak takibini ve zaman israfını ortadan kaldırmak olacaktır. Onun için bu kutlamanın büyük önemi vardır. Sitemizin güncellenmesi, kullanım pratikliğinin sağlanması hususunda katkıları olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık kurumlarda bilgisayarı bütün özellikleri ile kullanmayanların çalışma şansları yoktur. Bunun için personelimize de düzenlediğimiz bilgisayar kurslarıyla gerek kendi kısımları ile alakalı programları kullanmaları, gerek genel bilgisayar bilgileri konusunda en yetkili uzmanlardan eğitim almalarını sağlıyoruz. 860 personelimizi bilgisayar konusunda kullanıcı hale getirip, sertifikalandırdık. Bu pastalı kutlama site üzerinden verilen hizmetlerin kalitesi ve yoğunluğu sebebiyle düzenledi" dedi.

Sağlık Müdürlüğü Bilgi İşlem Şubesi tarafından 14 Ağustos 2000'de hizmete alınan siteyi günde 700 kişi ziyaret ederken, tüm mevzuat personelin ihtiyacı olan bilgiler, ihaleler ve kurumların dikkatine sunulacak duyurular anlık olarak giriliyor.

İHA
web
sitesine
pastalı
kutlama
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir