Medimagazin logo

Sağlık ocağında hastanelik oldular!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Çaymahallesi semtindeki sağlık ocağında, görevli personel ile bir hasta yakını arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Doktor, hemşire ve hasta bakıcı ''dövüldükleri'', hasta yakınıysa ''bıçaklandığı'' iddiasıyla şikayetçi oldu
Sağlık ocağında hastanelik oldular!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İzmir'in Karşıyaka ilçesi Çaymahallesi semtindeki sağlık ocağında, görevli personel ile bir hasta yakını arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Doktor, hemşire ve hasta bakıcı ''dövüldükleri'', hasta yakınıysa ''bıçaklandığı'' iddiasıyla şikayetçi oldu.



Alınan bilgiye göre, Erenler Mahallesi'ndeki Bayraklı 1 No'lu Sağlık Ocağı'na ağrıları nedeniyle annesini götüren hasta yakını İsmail A. ile sağlık ocağında görevli doktor Zeynep Y, hemşire Gülkız Y. ve görevli Ahmet B. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, sağlık ocağına gelen polis olaya müdahale etti.


Taraflar birbirlerinden şikayetçi olunca, önce hastaneye, ardından karakola götürüldü.
Kavga sırasında vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak kesikleri oluştuğunu öne süren İsmail A, annesini ağrıları nedeniyle sağlık ocağına götürdüğünü, ''sesini yükselttiği'' gerekçesiyle kendisine tepki gösteren görevlilerle aralarında kavga çıktığını, eline bıçak alan Ahmet B'nin kendisini ''seni bıçaklarım'' diyerek tehdit ettiğini ve yaraladığını iddia etti.


Karşıyaka Devlet Hastanesi'nden ''dövüldükleri'' yönünde rapor alan sağlık ocağı görevlileri ise hasta yakınının kendilerine saldırdığını ve darp ettiğini ileri sürerek, bıçakla yaralama iddialarının asılsız olduğunu savundular.
Taraflar ifadelerinin alınmasının ardından, Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

AA
sağlık
ocağında
hastanelik
oldular!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir