Medimagazin logo

‘Devlet hastanesi anlayışını yıkacağız’

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti’nin bazı ilçe kongrelerine katılmak üzere memleketi Erzurum’a gelerek, Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi’nde yatan amcası Rüstem Akdağ’ın eşi Zöhre Akdağ’ı ziyaret etti
‘Devlet hastanesi anlayışını yıkacağız’
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti’nin bazı ilçe kongrelerine katılmak üzere memleketi Erzurum’a gelerek, Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi’nde yatan amcası Rüstem Akdağ’ın eşi Zöhre Akdağ’ı ziyaret etti.

Hastanede de incelemelerde bulunan Akdağ, hastane çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. ‘Sağlıkta Dönüşüm Projesi’nin eleştirilere rağmen önemli mesafe aldığını söyleyen Akdağ, projeyi kavrayamayanların ‘AK Parti Hükümeti sağlığı piyasalaştırıyor’ şeklinde yorum yaptığını öne sürdü. Sağlıkta devlet hastanesi anlayışını yıkmak istediklerini vurgulayan Bakan Akdağ, “Bu hastanelerimiz özel sektörün çok daha yüksek finansman imkanlarıyla kurulan hastaneleri ile yarışıyor. Çoğu zaman da önüne geçiyor. Bu yarışın devam etmesini çok önemli buluyorum. Bir taraftan kamu sektörü bir taraftan özel sektör kaliteyi yükselterek vatandaşımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

Zaman
&#8216
devlet
hastanesi
anlayışını
yıkacağız&#8217
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir