Medimagazin logo

Hastaların haklarını savunan avukat hemşire

Muğla'nın Milas İlçesi’ndeki 75’inci Yıl Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Hasta Hakları Birimi yöneticiliğine, aynı zamanda hemşire de olan avukat Esin Keskin getirildi.
Hastaların haklarını savunan avukat hemşire
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Muğla'nın Milas İlçesi’ndeki 75’inci Yıl Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Hasta Hakları Birimi yöneticiliğine, aynı zamanda hemşire de olan avukat Esin Keskin getirildi. Evli ve 1 çocuk annesi Keskin, günde ortalama 1500 hastanın başvurduğu hastanede güler yüzlü, canayakın tavırları, yardımseverliğiyle gönülleri fethetti, hastalara haklarını öğretmek için seferberlik başlattı.

Keskin, hastaların haklarını bilmediğini, bu nedenle geçmişte sağlık hizmetlerinde büyük sıkıntılar yaşandığını da belirtti.

Hürriyet
hastaların
haklarını
savunan
avukat
hemşire
Yorum (1)
Nuran BAYRAM
Saygıdeğer Hocam, Hekim olsun hemşire olsun ya da diğer sağlık çalışanları hastanın yerine en sevdiklerini koymalı (kendini bile değil yani) ona göre davranış sergilemeli.(hem tedavide hem de yaklaşımda ) Sadakat,ilgi,dinleme anlama,ve daha bir çoğu. Bazen sabırsızlık yapmıyor muyuz oluyor tabi.Gerek yoğunluk,gerek değersizlik gibi bir çok örnek.Ama bu bizi insani davranışların dışına çıkarmamalıdır.Sabır mesleği olduğumuzu düşünüyorum. Ben hekim ve hemşire ekibi ruhu saygı çerçevesinde sürmeli.Tüm sağlık çalışanları mesleğini hakkıyla yerine getirmeli.Ekipte ve hastalara yaklaşımda profosyonellik korunmalı. İyiliği korumak, örnek olmak çok önemli değil mi? Kolaylıklar diliyorum.Saygılarımla.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir