Medimagazin logo

"Sağlık Bakanlığı acilen yükselme sınavı açmalı"

Hakkari Devlet Hastanesi işyeri temsilcisi Hamdi Demiroğlu, 1998 yılında Maliye Bakanlığı tarafından birçok kuruma dağıtılan eski Köy Hizmetleri Müdürlüğü personeli için aradan 5 yıl geçmesine rağmen yükselme sınavları yapılmadığını, üniversite mezunlarının hizmetli kadrosunda çalıştığını belirtti
"Sağlık Bakanlığı acilen yükselme sınavı açmalı"
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hakkari Devlet Hastanesi işyeri temsilcisi Hamdi Demiroğlu, 1998 yılında Maliye Bakanlığı tarafından birçok kuruma dağıtılan eski Köy Hizmetleri Müdürlüğü personeli için aradan 5 yıl geçmesine rağmen yükselme sınavları yapılmadığını, üniversite mezunlarının hizmetli kadrosunda çalıştığını belirtti.


İHA muhabirine açıklamada bulunan Hamdi Demiralp, bu durumda olan personelin mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Sözleşmelerimizde yer almasına ve aradan 5 yıl geçmesine rağmen halen yükselme sınavlarının yapılmadığı bildiren Demiralp, kurumda 100'e yakın üniversite ve meslek yüksek okul mezunu personelin hizmetli kadrosunda çalıştığını kaydetti.

Sağlık Bakanlığı dışındaki kurumlarda 3 defa yükselme sınavları yapıldığını aktaran Demiralp, "Sağlık Bakanlığı'ndaki kurumlardaysa halen yapılmadı. Mağduriyetin göz önünde bulundurularak acilen memur kadrolarının atamasını ya da bir yükselme sınavının açılmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
"sağlık
bakanlığı
acilen
yükselme
sınavı
açmalı"
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir