Medimagazin logo

Hastane son bir ayda 4 kez soyuldu

Son bir ayda üç soygun olayı yaşanan Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün gece de hırsızlık oldu. Hastanenin, kapı açılarak girilen saymanlık bölümündeki (döner sermaye) kasadan 200 YTL çalındı. Başhekim Dr. Alpaslan Mayadağlı, sabaha karşı meydana gelen olayda, kapının anahtar veya maymuncukla açılarak içeriye girildiğinin anlaşıldığını söyledi.
Hastane son bir ayda 4 kez soyuldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Son bir ayda üç soygun olayı yaşanan Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün gece de hırsızlık oldu. Hastanenin, kapı açılarak girilen saymanlık bölümündeki (döner sermaye) kasadan 200 YTL çalındı.

Başhekim Dr. Alpaslan Mayadağlı, sabaha karşı meydana gelen olayda, kapının anahtar veya maymuncukla açılarak içeriye girildiğinin anlaşıldığını söyledi.

Kasadaki 200 YTL’nin alındığının belirlendiğini kaydeden Mayadağlı, son olayın, son bir aydaki dördüncü hırsızlık olayı olduğunu bildirdi. Önceki olaylarda hastanenin bilgisayarlarının çalındığını, çalınanların hastanenin güvenliğinden sorumlu şirkete aldırıldığını anlatan Mayadağlı, ‘’Emniyet soruşturma başlattı. Biz de hastane olarak kendi bünyemizde idari birimler ve güvenlik yetkilileri ile bir toplantı yaptık. Bazı tedbirler alıyoruz’’ dedi. “

Türkiye
hastane
son
bir
ayda
4
kez
soyuldu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir