Medimagazin logo

Kocaeli'ndeki eyleme vatandaş da katıldı

Geçtiğimiz günlerde görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı, Türkiye Tabipler Birliği (TTB) Kocaeli Tabip Odası tarafından, bugün Gebze Devlet Hastanesi'nde düzenlenen bir basın açıklamasıyla anılarak, yapılan saldırı kınandı
Kocaeli'ndeki eyleme vatandaş da katıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Geçtiğimiz günlerde görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı, Türkiye Tabipler Birliği (TTB) Kocaeli Tabip Odası tarafından, bugün Gebze Devlet Hastanesi'nde düzenlenen bir basın açıklamasıyla anılarak, yapılan saldırı kınandı.


TTB Kocaeli Tabip Odası Gebze Temsilciliği, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı için, bugün Gebze Devlet Hastanesi bahçesinde, bir anma ve kınama gösterisi düzenledi.

Gebze Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları ile vatandaşların katıldığı basın açıklamasında, Prof. Dr. Kalaycı'ya yapılan saldırı alkışlarla kınanarak, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Doktorlar adına basın açıklamasını okuyan TTB Kocaeli Tabip Odası Gebze Temsilcisi Dr. Burhan Çağlar Usta, "Bu hunharca saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Şiddetin insanlık alemi için en büyük tehdit olduğu bir dönem yaşıyoruz. Varoluş sebebi, sağlığın korunup geliştirilmesi olan bir meslek grubu olarak şiddetin ortadan kaldırılması için çaba sarfediyoruz. Hiçbir gerekçe şiddeti, hele hele sağlık ortamındaki şiddeti maruz kılamaz. Bu saldırının son kurbanı değerli meslektaşımız Prof.Dr. Göksel Kalaycı olmuştur. Derin acımızı başta ailesi ve yakın arkadaşları olmak üzere tüm tıp camiasıyla paylaşıyor ve ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi.


Basın açıklamasının ardından, sağlık çalışanları olaysız bir şekilde dağıldı.


İHA
kocaeli'ndeki
eyleme
vatandaş
da
katıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir