Medimagazin logo

Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi'ne personel takviyesi

Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi'ne personel takviyesi yapıldı. Hastanenin personel ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli hizmet verebilmek için 44 sözleşmeli personel alındı
Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi'ne personel takviyesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi'ne personel takviyesi yapıldı. Hastanenin personel ihtiyacını gidermek ve daha kaliteli hizmet verebilmek için 44 sözleşmeli personel alındı.


Sağlık Bakanlığı'nın bir süre önce başlattığı sözleşmeli personel alımlarıyla ilgili olarak Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi'ne 30 hemşire, 14 sağlık memuru olmak üzere toplam 44 sözleşmeli personel alındı. Kamu Personeli Sınavı'nı (KPS) kazanan 30 hemşire, anestezi, röntgen ve laboratuar teknisyeninden oluşan 14 sağlık memuru önümüzdeki Pazartesi günü hastanede göreve başlayacak. Bir haftadır hastanede hizmet içi eğitime tabi tutulan yeni personelle birlikte Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi'nin hizmet kalitesi artacak.


Adapazarı Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Hastanesi Başhekimi Aydın Sarı, yeni alınan 44 sözleşmeli personelin hastanenin gücüne güç katacağını ifade ederek, "30 hemşire, 14 sağlık memuru olmak üzere 44 sözleşmeli personel aldık. 657 sayılı devlet memurluğu kanununa tabi olacaklar. Ödeneklerini biz döner sermayeden karşılayacağız. Ayrıca döner sermayeden faydalanacaklar. Diğer personelle aralarında bir fark olmayacak. Yeni personelle hastanede hizmet kalitesi artacak. Hastalarımıza daha kaliteli ve daha iyi hizmet vereceğiz. Özel hastanelerle yarışacağız" dedi.


Hastaneye alınan 44 sözleşmeli personel, yemekhanede düzenlenen törenle Sağlık Müdürü Dr. Sedat Aydın, Başhekim Dr. Aydın Sarı, Başhekim Yardımcısı Dr. Aziz Öğütlü ile tanıştı.
İl Sağlık Müdürü Sedat Aydın, yeni personeli kutlayarak Adapazarı'nın en iyi hastanesine geldiklerini söyledi.

Aydın, "Sizleri kutluyorum. Çok iyi bir ailenin içine geldiniz. Ayrıca çok şanlısınız. Sakarya'nın bir numaralı hastanesinde göreve başlayacaksınız. Sizin katılımınızla hastane gücüne güç kattı. Çok daha kaliteli hizmet verecek. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.
Yeni personele hitaben bir konuşma yapan Başhekim Aydın Sarı ise, sağlık hizmetinin özveriyle verildiğini ifade ederek, "Sizler özel bir hastaneye geldiniz. Hedefiniz olmalı. Meslek, hedefleri olan bir meslek. Sizin katılımınızla güç alacağız. Sakarya'ya daha kaliteli hizmet sunacağız" diye konuştu.


İHA
adapazarı
kadın
doğum
ve
çocuk
bakım
hastanesi'ne
personel
takviyesi
Yorum (1)
kübra karaosmanoğlu
Lise mezunu hemşireyim ve atanamadım. Sözleşmeli olarak hastanenizde çalışmak istiyorum. Alım yapılmış ama başvurursam alınır mıyım? ihtiyaç var mı?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir