Medimagazin logo

Elazığ'da sağlık ocağı açılışı

Elazığ'ın Cip Köyü Sağlık Ocağı, törenle hizmete açıldı
Elazığ'da sağlık ocağı açılışı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Elazığ'ın Cip Köyü Sağlık Ocağı, törenle hizmete açıldı.


İl merkezine bağlı Cip Köyü'nde bugün düzenlenen bir törenle hizmete açılan sağlık ocağının açılışına, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin, Sağlık İl Müdürü Dr. Kanuni Keklik, çok sayıda daire amiri ve vatandaş katıldı.

Sağlık İl Müdürü Dr. Kanuni Keklik, sağlık ocağının Cip Köyü ile birlikte toplam 10 köy ve 3 bin 629 vatandaşa hizmet vereceğini belirterek, hizmete girecek sağlık ocağının il tipi bir projeyle yapıldığını söyleyerek, "Devlet Yatırım Programı dahilinde geçen sene 9. ayda yapımına başlanan ve bu sene yapımı tamamlanan Cip Köyü Sağlık Ocağı'mız, toplam 10 köy ve 3 bin 629 vatandaşımıza 1 doktor, 1 hemşire, 2 ebe, 1 memur ve 1 hizmetli ile hizmet verecektir.

Cip Köyü Sağlık Ocağı, il tipi proje dahilinde yapılmış olup, 350 metrekare kapalı alana sahip, içerisinde 1 adet poliklinik, laboratuvar ve eğitim salonu ile vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Yardımcısı Osman Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin, açılış kurdelesini keserek, sağlık ocağında incelemelerde bulundu.

İHA
elazığ'da
sağlık
ocağı
açılışı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir