Medimagazin logo

Adana'ya 400 yataklı hastane tartışmaları

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana'ya 400 yataklı hastane yapımı konusunda birbirine düşen iktidar milletvekillerinin, yatırımı baltalamaya çalıştığını ileri sürdü
Adana'ya 400 yataklı hastane tartışmaları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana'ya 400 yataklı hastane yapımı konusunda birbirine düşen iktidar milletvekillerinin, yatırımı baltalamaya çalıştığını ileri sürdü.


Yıldırım, Adana'ya 400 yataklı bir hastane yapılması için ödenek çıktığını, hastanenin yerinin dahi belirlendiğini, ancak birbirine düşen iktidar milletvekillerinin Adana'ya yapılacak böyle bir yatırımı baltalamaya çalıştığını öne sürdü. 57. Hükümet döneminde 3 ortaklı koalisyondaki MHP kanadının, Adana Milletvekilleri tarafından teklif edilen ve yaptırılan Numune Hastanesi Acil Servisi, Seyhan Devlet Hastanesi, Pozantı Trafik Hastanesi, İmamoğlu Devlet Hastanesi, Karataş Devlet Hastanesi, Tufanbeyli Devlet Hastanesi, Hekimevi Sosyal Tesisleri, bütün ilçe sağlık ocaklarına dizel ambulans temini ve seyyar sağlık ekiplerine tam donanımlı araç temini gibi sağlık hizmetlerini koalisyon ortaklığı halinde bile Adana'ya hizmet uğruna; birlik, beraberlik, Adanalılık ruhuyla takip ettiğini belirten Yıldırım, "Bütün bu sağlık hizmetleri başlangıcından bitimine kadar ödeneği çıkartılmış, takip edilmiş ve halkımızın menfaati için en kısa zamanda bitirtilmiştir. AK Parti iktidarı Meclis'te olduğu gibi Adana'da da 'Önce ben, sonra partim, en sonra da memleketim' düşüncesindeki milletvekillerinin en küçük bir şeyden dahi kendilerine menfaat sağlamak duygularını frenleyememelerinden dolayı bu durumlara düşmüştür. Adana halkı bu şahsi menfaat kavgalarını geçmişte nasıl unutmadıysa, şimdi ve gelecekte de unutmayacaktır. Milletimizin önüne konulacak ilk seçim sandığında şahsi menfaat peşinde koşanlara halkımızın nasıl bir ders vereceğini hepimiz göreceğiz" dedi.


İHA
adana'ya
400
yataklı
hastane
tartışmaları
Yorum (2)
Selma köker
Bir hekimin en ônemli görevı hastasıni hayatta tutmaktır hanımefendi
0
Cevapla
bg
hastanın tedaviyi kabul etmeme seçeneği her zaman vardı. Ama hastanın kendi isteği ile de olsa beni öldürebilirsiniz deme hakkı doktorun da bunu uygulama hakkı yoktur.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir