Medimagazin logo

Bingöl'de 39 yaşındaki doktor, kalp krizinden öldü

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cemal Duzcu, kalp krizi geçirerek öldü
Bingöl'de 39 yaşındaki doktor, kalp krizinden öldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cemal Duzcu, kalp krizi geçirerek öldü.

39 yaşındaki Duzcu dün gece evinde kalp krizi geçirdi. Duzcu'nun cenazesi bugün Bingöl Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi.

Bingöl'de 9 yıl hizmet veren Duzcu, evli ve 2 çocuk babasıydı.


Sabah
bingöl'de
39
yaşındaki
doktor
kalp
krizinden
öldü
Yorum (7)
RKTR
Hocam yorumlarınız güzel ve bilgilendirici de, bu ülkede doktorların başına sarılmış olan “Milli Tıp Hukuku Formülü”ne hiç değinmemiş olmanız üzücü. Elbette sayın Hocam, son 10 yılın yıkıcı “Sağlıkta Dönüşüm” süreci içerisinde hekimlere açılan davaların 25 kat arttığını, önde gelen hukukçulara göre bunların % 80’inin haksız olduğunu, hapis miktarının arttırıldığını, meslekten men edilmenin çok kolaylaştırıldığını, korkunç tazminatlar geldiğini, dava edilen doktorun kazansa bile katilden beter edildiğini benden daha iyi biliyordur.
0
Cevapla
op.dr.
değerli yorumcu kardeşim.biraz ezbere konuşmuşsun.türkiyede sorumluluk sigortası yaptıran hekim sayısı 150 000 civarında.sigorta şirketlerinin topladığı meblağ yaklaşık 110-120 000 000 tldir.buna karşılık biryıl içinde mağdur hastalara ödenen tazminat miktarı 6000 000 tl civarında.yani yüzde beşine tekabül ediyor.geri kalan para sigorta tekellerinin kasasına giriyor.ama bu para sigorta şirketlerinin değil hastaların hakkıdır.önümüzdeki 10 yıl içinde hem sigorta bedelleri artmalı hemde hastalar buradan yüzde seksen gibi bir pay almalıdır.kpitalizmin enstrumanlarını çalıyorsan bütün notalarıyla çalacaksın.önümüzdeki yıllarda dava oranları enaz 20 kat,tazminatlarda enaz bir okadar armalıdır, artacaktırda.unutmayınki sorumluluk sigorta policesinde sigortalanan siz değilsiniz,hastadır.hastanın sigorta şirketinden hakkınını almasından niye gocunalımki.para sigota şirketinemi kalsın yani.sen sigotanı sağlam yaptır gönül rahatlığı ile çalış.sana kimse birşey yapamaz.ama böyle kıytırık sigorta primleri ile bu iş olmaz.bu işin rantını kim yiyorsa primi onun ödemesi için mücadele edin siz.koay gelsin kardeşim.
0
Cevapla
uz.dr.
Mediko legal rumuzlu ardaş; belliki bu işi iyi biliyor.Gerçekten,arabamızla birinin malına, canına istemedende olsa zarar verdiğimizde, zarar görenin zararının trafik sigortamızdan tazmin edilmesi nekadar normal ise bu işte okadar normaldir.Bizim esas meselemiz bizi kullanan herkimse sigortamızı adam gibi yapmaları için direnme kültürünü edinmek olmalıdır.Dünyada bu iş nasıl işliyorsa bizdede öyle işlesin.Yazan arkadaşın eline gönlüne sağlık.Ukumuzu açtı...İşte ozaman arkamıza bakmadan gönül rahatlığı ile çalışabiliriz.
0
Cevapla
RKTR
Bu tazminatların ÖDENMEME durum ve koşullarını neden tartışmıyoruz ?? "Ödeme sanki garantiymiş" gibi bir hava yaratıldı. Halbuki, değil. Aslında olay sadece tazminat da değil, biliyorsunuz, “Milli Tıp Hukuku Formülümüz”e göre, hapis ve meslekten men de var ..
0
Cevapla
drA
hocam inandırıcı degilsiniz. biz durumu gayet iyi biliyoruz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir