Medimagazin logo

Yalova’dan getirilen ailede kuş gribi şüphesi

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Haldun Ertürk, kuş gribi şüphesiyle hastaneye yatırılan Manoz Ailesi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Kesin sonuç İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nden gelecek testlerle belirlenecek" dedi
Yalova’dan getirilen ailede kuş gribi şüphesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Haldun Ertürk, kuş gribi şüphesiyle hastaneye yatırılan Manoz Ailesi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Kesin sonuç İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nden gelecek testlerle belirlenecek" dedi.

Ertürk, hastanede kuş gribi şüphesiyle tedavi altına alınan 7 kişilik Manoz Ailesi'nin sağlık durumlarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu konudaki açıklamasını okuyan Ertürk, "Yalova'dan hastanemize gelen hastalar oldu. Yaklaşık 1 ay önce Iğdır'dan Yalova'ya gelen aile, çocuklarının üst solunumyolu rahatsızlığı nedeniyle Yalova Devlet Hastanesi'ne müracaat etmiş. Geldikleri bölge dikkate alınarak aile, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Dün gece 01.00 civarında hastanemize yatışları yapıldı. Gerekli muayeneleri yapıldı. Gerekli örnekler, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Hastaların şu anki durumları gayet iyi. İstanbul Tıp Fakültesi'nden gelen sonuçlara göre tekrar bilgi vereceğiz" dedi.

Haldun Ertürk, ilk tespitlerin sorulması üzerine, "Şu anda ağır tablo hiç bir hastada yok. Basit üst solunum yolu enfeksiyonu gibi görünüyor. Kesin sonucu söylemek için neticeyi bekleyeceğiz. Manoz Ailesi'nin durumu iyi, neşeli vaziyette oturuyorlar. Tetkiklerde olumsuz bir sonuç çıkmazsa taburcu edilecekler. Yaklaşık bir ay önce, ölmek üzere olan bir tavuğun etini yemişler" diye konuştu.

Ertürk, basın mensuplarının "Neden Hakesi Hastanesi'ne getirildiler" sorusuna "Bilmiyorum" cevabını verdi.

İHA
yalova&#8217
dan
getirilen
ailede
kuş
gribi
şüphesi
Yorum (3)
nrş
Saygıdeğer hocam, yoğun bakım ünitesi olmayan beyin cerrahisi servisleri var artık. hastalarımız sözüm ona yoğun bakımlarda herniasyona giriyor kimsenin haberi olmuyor. vebali sebeb olanların boynuna!
0
Cevapla
Alp tural
acilci hangi ulkede yagun bakimci olmusta bu hakki istiyorsunuz, adam kandirmayin rant cok diye bu ise giriyorsunuz ayip. Nrs ci arkadasta once ventilator, intubasyon hemodinami ogrensin sonra herniasyondan bahsetsin.
0
Cevapla
harun tezel
devlet hastanelerinde 2.basamak yoğun bakımlar çok sahipsiz,yoğun bakımlara hangi branş olursa olsun işini düzgün yapan sadece bu iş odaklı çalışan hekim sorumluluğu lazım
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir