Medimagazin logo

Sağlık müdürü: Hatay’da ihale yönlendirmesi yok

Hatay Sağlık Müdürü Dr. Bayram Kerkez, görevde olduğu sürede gerçekleşen ihalelerde hiçbir zaman yönlendirme yapılmadığını söyledi
Sağlık müdürü: Hatay’da ihale yönlendirmesi yok
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hatay Sağlık Müdürü Dr. Bayram Kerkez, görevde olduğu sürede gerçekleşen ihalelerde hiçbir zaman yönlendirme yapılmadığını söyledi.

Kerkez, Sağlık İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, Hatay’daki ihalelerin AK Parti milletvekilleri ile parti yönetimindeki kişi ve yakınlarına verildiği yönünde çıkan haberlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Amacının, herhangi bir kişi ve grubun savunuculuğunu yapmak olmadığını ifade eden Kerkez, 3 yılda yapılan tüm alımlar hakkında kamuoyunda oluşabilecek soru işaretlerini ortadan kaldırmak için basın toplantısı yapma gereği duyduğunu belirtti.

Kerkez, 3 yıl boyunca yapılan ihale sayısının 4 bin 650, gazetelerde adı geçenlerin aldığı ihalelerin toplamının ise 190 olduğunu ve bunların da tüm alımların yüzde 4’ünü oluşturduğunu açıkladı. Kerkez, “Yaptığımız alımlardaki temel düşünce ve yaklaşımımız, ilk önce kurumlarımızın ve devletimizin menfaatini korumaktır.” diye konuştu.

Zaman
sağlık
müdürü:
hatay&#8217
da
ihale
yönlendirmesi
yok
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir