Medimagazin logo

Kilis'e 117 sağlık personeli atanacak

Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Songur, bu yıl Kilis'teki sağlık kuruluşlarına 117 yeni personel atanacağını bildirdi
Kilis'e 117 sağlık personeli atanacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Songur, bu yıl Kilis'teki sağlık kuruluşlarına 117 yeni personel atanacağını bildirdi.


Songur, sağlık alanında yıllardır süren personel sıkıntısının, 2006 yılının Haziran ayında alınması planlanan 117 yeni personelle aşılacağını ifade ederek, "Yıllardır sağlık alanındaki doktor sıkıntımızı 2005 yılının sonunda atanan uzman ve pratisyen doktorlarla aştık. Hemşire ve ebe açığımızı ise Bakanlığımızın Türkiye genelinde aldığı 4B ve vekil ebe yöntemleriyle kapatmış bulunuyoruz. Yine sağlık alanındaki tekniker, teknisyen ve diğer personel sıkıntımızı ise bu yılın Haziran ayı dönem tayininde ataması yapılacak olan 117 personelimizle aşacağız. Bu personel, 20 hemşire, 20 ebe, 3 eczacı, 3 biyolog, 2 veteriner, 3 psikolog, 3 diş hekimi ve 63 sağlık memuru, teknisyen ve diğer hizmetlere ilişkin personelden oluşuyor" dedi.


İHA
kilis'e
117
sağlık
personeli
atanacak
Yorum (1)
Ali Alper
Pratisyen tabip olan bir arkadaşım tusta acil yazmak istiyorum ne dersin diye sormuştu." Tababetle evlilik yapmak istiyorsan yaz " demiştim. Tuttuğumuz saçma sapan acil diş nöbetlerinde siz acilciler gelirsiniz aklıma teselli olurum. Allah yardımcınız olsun.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir