Medimagazin logo

Minikler Doktor Olup Doktorları Muayene Etti

Anaokulu öğrencisi minikler Memorial Hastanesi´ni ziyaret ederek doktorları muayene etti
Minikler Doktor Olup Doktorları Muayene Etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Anaokulu öğrencisi minikler Memorial Hastanesi´ni ziyaret ederek doktorları muayene etti.

Eğitmenleriyle birlikte hastaneye gelen 15 çocuk, doktor önlüğü giyerek oyuncak stetoskop taktı. Çocuk servisini gezen miniklere doktorlar şeker, balon ve oyuncak verdi. Anaokulu öğrencileri Memorial Hastanesi KVC Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez´i de ziyaret etti. Sönmez çocuklarla yakından ilgilendi. Prof. Dr. Sönmez´den kalp cihazlarıyla ilgili bilgi alan minik doktorlar daha sonra oyuncak stetoskoplarla Sönmez´in kalbini dinledi. Sönmez´in kalbinin iyi durumda olduğunu söyleyen minik doktorlar, Prof. Dr. Sönmez´in kalbine iyi baktığını söyledi. Prof. Dr. Sönmez, çocukların kendisini ziyaret etmesinden oldukça memnun olduğunu söyleyerek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Doktor önlüklü çocukların ellerinde balonlarla hastane içerisindeki turu ilginç görüntülere sahne olurken, minik doktorlar hasta yakınları ve hastalar tarafından da ilgiyle karşılandı.


Miniklerin son durağı ise Memorial Hastanesi Medikal Direktörü Doç. Dr. Cumhur Kılınç´ın odası oldu. Kılınç, başhekimin odasında bir süre kalan minik doktorlarla tek tek ilgilendi. Minik doktorlar, hastaneden yeni insanlar tanıma ve yeni şeyler öğrenmenin mutluluğuyla ayrıldı.


Zaman
minikler
doktor
olup
doktorları
muayene
etti
Yorum (1)
Frankie Bellevan
değerli başar hocam:bizler; sizleri,değerli çalışmalarınızı,emeklerinizi takdir ediyor ve "sizlerin şahsında" tüm acil tıp uzmanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. bizi ancak biz anlarız. çünkü bizler sürekli damdan düşenleriz. ülkemiz yetkilileri ne sizi ne de bizleri anlamaz. ne diyelim? canları sağolsun. onların "hesapları" ve "kafaları" farklı çalışıyor. biz bize yeteriz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir