Medimagazin logo

Poster ödülünü İzmir ekibi kazandı

Antalya Belek'te gerçekleştirilen 7. Ankara Üroonkoloji Kursu çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenen en iyi poster yarışmasında birinciliği İzmirli ekip kazandı
Poster ödülünü İzmir ekibi kazandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Antalya Belek'te gerçekleştirilen 7. Ankara Üroonkoloji Kursu çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenen en iyi poster yarışmasında birinciliği İzmirli ekip kazandı.


Üroonkoloji Derneği'nin oluşturduğu seçici jüri tarafından düzenlenen klinik ve deneysel çalışmalara yönelik en iyi poster yarışmasına "Yeni Tanı Almış pT1 Mesane Kanserinde ReTur'un Yeri, Nükse ve Progresyona Etkisi" adlı klinik çalışmayla katılan R. Taner Divrik, Ümit Yıldırım, Aşkın Eroğlu, Ali Şahin ve Ferruh Zorlu birincilik ödülüne layık görüldü.

Bilimsel çalışmaları özendirmek ve teşvik etmek amacıyla Alman Schering firmasının sponsorluğunu üstlendiği yarışmada birinci olan ekip adına Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Üroonkoloji Birimi Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Taner Divrik'e 3 bin YTL para ödülü verildi. Ödül olarak verilen paranın tamamı Dr. Taner Divrik tarafından Üroloji Kliniği'nin bilimsel çalışmalarında kullanılması amacıyla derneğe bağışlandı. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı'da başarılı ekibi kutlayarak, plaket sundu. İzmirli ekibin çalışmasının, A kategorisindeki yurtdışı kaynaklı önemli bir dergide basılacağı belirtildi.


1993-1997 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde üroloji ihtisası yapan Opr. Dr. Taner Divrik, 1997 yılından bu yana aynı hastanenin Üroonkoloji Birimi Sorumlu Hekimi olarak görev yapıyor.


İHA
poster
ödülünü
i̇zmir
ekibi
kazandı
Yorum (3)
Y.S
kesinlikle çok önemli. belli aralıklarla hizmet içi eğitim yapılmalı
0
Cevapla
m.z.
tıp masleğinde her branşın kendi içinde bilgi yükünün artması bazen temel şeyleri gözden kaçırmaya neden oluyor. temel yaşam desteğine ihtiyaç duyan hastayla az karşılaşmışsınızdır sizde bir miktar şok yaşarsınız, saniyelerle karar verirsiniz, sanki her şey biraz da spontan gelişir. bilginin yarılanma ömrünü de dikkate alırsak evet bu temel konuyu sık gözden geçirmek şart,
0
Cevapla
aydin sinal
frankfurta yasarim, almanyada ehliyet alirken bile ilk yardim kursu almak ve basarili olmak mecburdur. ekip gelenceye kadar hic olmasa-primum non nocera-önce zarar verme ilkesi, sonra kanamayi durdurmak, 30:2 semasiyla kalp masaji yapmakpek cok canlar kurtarir. kazasiz seyahatler dilegiyle bayraminiz kutlu olsun frankfurtan selamlar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir