Medimagazin logo

Iğdır'da hastane odasını döşeyen 115 iş adamına plaket

Iğdır'da Tıp Bayramı sebebiyle Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen yemekte 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin 75 odasını döşeyen 115 iş adamına takdirname ve plaket verildi.
Iğdır'da hastane odasını döşeyen 115 iş adamına plaket
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Iğdır'da Tıp Bayramı sebebiyle Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen yemekte 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin 75 odasını döşeyen 115 iş adamına takdirname ve plaket verildi.


Bahu Düğün Salonu'nda dün akşam düzenlenen yemekte konuşan Iğdır Valisi Halil Ulusoy, önce Cihangir Turan, Dinçer Bağcı ve Rasim Eroğlu'ndan oluşan bir komite kurduklarını hatırlattı.

Vali Ulusoy, "150 yataklı hastanemizin yıllardır inşaatının devam ettiğini ve bitmediğini hepiniz biliyorsunuz. Bizim amacımız biran önce bu hastanenin bitirilerek hizmete geçmesiydi. Biz geçen yıl gerek mühendis arkadaşların sayesinde gerek Sağlık Müdürlüğü ve gerekse Sağlık Bakanlığı yetkilileri sayesinde inşaatını tamamladık. Sıra tefriş ve donanıma gelince biz istedik ki, Iğdırlı iş adamları hastanenin tefriş ve donanıma katkıda bulunsun ve yıllarca isimleri bu hastanede anılsın. İş adamlarımız sayesinde hasta ve hasta refakatçilerimiz rahat edecek bir şekilde odalar düzenlenmiştir" dedi.


Vali Ulusoy, 115 firma ve iş adamından toplam 160 bin 110 YTL para toplandığını, bununla hastanenin 75 odasının döşendiğini ifade etti. Vali Ulusoy, "Sizlerin bu katılımcı ve hayırsever katkınız hiçbir zaman unutulmayacak. Sizlerin bu davranışınızdan dolayı sizlere ve ailelerinize teşekkür ederim. Sizlerin döşediğiniz odanızın kapısına isimlerinizi yazdık. Ayrıca büyük bir levha hastanemizin bahçesine yaptırarak oda döşeyenlerin isimlerini yazacağız" diye konuştu.


Daha sonra hastanede oda döşeyen işadamlarının isimleri tek tek okunarak plaket verildi. Törene Iğdır Valisi Halil Ulusoy'un yanı sıra 5. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Levent Çolak, Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Haldun Öğüt, Belediye Başkan Vekili Ramazan Hoşhaber, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Adalet Komisyon Başkanı Oğuzhan Selçuk, Vali Yardımcısı Gökhan Gürbüzerol, Iğdır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Turgut Öcal, AK Parti İl Başkanı Ömer Armağan, Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Oflas, ilçe kaymakamları, belde belediye başkanları, doktorlar ve iş adamları katıldı.

İHA
iğdır'da
hastane
odasını
döşeyen
115
adamına
plaket
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir