Medimagazin logo

Bayburt Devlet Hastanesi yenilendi

Bayburt Devlet Hastanesi'nin bir çok birimi yenilendi. <br />Yenileme çalışmaları çerçevesinde, poliklinikler önünde hasta ve yakınlarının bekleme müddetince oturabildiği bank şeklindeki oturaklar kaldırılarak yerine lüks koltuklar yerleştirildi
Bayburt Devlet Hastanesi yenilendi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bayburt Devlet Hastanesi'nin bir çok birimi yenilendi.
Yenileme çalışmaları çerçevesinde, poliklinikler önünde hasta ve yakınlarının bekleme müddetince oturabildiği bank şeklindeki oturaklar kaldırılarak yerine lüks koltuklar yerleştirildi.

Hastanenin 2. katının Kuzey yönüne bakan pencereleri yenilenirken, hastanedeki en önemli değişiklik acil serviste oldu. 26 Aralık günü acil servis yeni şekliyle hizmete açıldı. 700 metrekare alan üzerine kurulan acil servis, alışılagelmişin dışında bir projeyle hizmete açıldı. Önceden 2 gözlem odasında mevcut 5 yatak sayısı 8'e çıkarılırken taban döşemesi de yenilendi.


Kapıların otomatik olarak planlanıp yapıldığı ünitede bütün tahlillerin yapılacağı cihazların yanı sıra bir de röntgen cihazı yerleştirildi. Bir hastanın günün hangi saatinde olursa olsun bütün ihtiyaçlarının göz önünde bulundurularak yapılan acil servisinde hasta yakınlarının beklerken rahatça zaman geçirebilmeleri için ayrıca bekleme salonu dizayn edildi.


21 adet lüks koltuğun bulunduğu bu salona televizyon da konuldu. 200 bin YTL'nin üzerinde bir harcama ile yapımı tamamlanan acil ünitesi mini bir hastane görüntüsüne kavuştu.
Vatandaşların yapılan değişikliklerden memnun olduklarını belirtirken, Nisan ayında da poliklinik üzerine bir kat daha atılarak, merkezi laboratuar yapılması planlanıyor. Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Sinan Köksal, "Bayburt ve Bayburtlu'ya hizmet etmek en büyük amacımdır" dedi.

İHA
bayburt
devlet
hastanesi
yenilendi
Yorum (1)
bg
siteye yorum yapan bir sağlık yöneticisi vardı. artık bu robotlar tamamen kullanılır olduğunda ; ameliyatlarıda robotlar yapıyor doktora ihtiyaç yok diye yorum getirir. diye düşündüm ben:)
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir