Medimagazin logo

Alaşehir 'e tıbbi malzeme yardımı

Almanya'da bir sağlık cemiyetinin başkanlığını yapan hayırsever Abdullah Polat, Alaşehir Kaymakamı Haluk Şimşek'in girişimleriyle, Alaşehir Devlet Hastanesi'ne milyarlarca lira değerinde sağlık malzemesi yardımında bulundu
Alaşehir 'e tıbbi malzeme yardımı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Almanya'da bir sağlık cemiyetinin başkanlığını yapan hayırsever Abdullah Polat, Alaşehir Kaymakamı Haluk Şimşek'in girişimleriyle, Alaşehir Devlet Hastanesi'ne milyarlarca lira değerinde sağlık malzemesi yardımında bulundu.


Almanya'dan gönderilen malzemelerin hastaneye teslimi sırasında yardımla ilgili bilgi veren Kaymakam Şimşek, "Sakarya'da inşaat malzemeleri satan Ertuğrul Keskin adında bir arkadaşım var. Kendisiyle sohbet ederken Almanya'da Abdullah Polat isimli bir arkadaşının Türk Alman Sağlık Vakfı Stuttgart Temsilcisi olduğunu söyledi. Ben de 'sağlık malzemesi yardımı yapabilir mi?' diye sordum. O da onunla görüştü ve olumlu sonuç aldık. Bize nakliye bedelinin ödenmesi halinde sağlık malzemesi yardımı yapabileceğini söyledi. Görüşmelerimiz sonucu Alaşehir Sarıkız Turizm Şirketi Başkanı Fevzi Bozyel, 10 milyar nakliye bedelini karşılayacağı sözünü verdi. Abdullah Polat isimli hayırseverimiz de kısa sürede 18 adet elektrikli hava yastığı, 50 adet tekerlekli sakat arabası, 14 adet baston, 12 adet tuvaletli sakat arabası, 12 adet yatak süngeri, 4 adet ortopedik takma ayak, 80 adet yürüteç, 3 adet oturak, 3 adet okuma cihazı, 6 adet vakum aleti, 9 adet elektrikli sakat arabası, 1 adet jimnastik aleti, 5 adet solunum cihazı ve değişik sağlık malzemeleri bulunan 1 TIR dolusu malzemeyi hastanemize hibe ettiler. Sağlık malzemeleri Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne teslim edildi" dedi.

İHA
alaşehir
'e
tıbbi
malzeme
yardımı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir