Medimagazin logo

Isparta'da sahte diş hekimi operasyonu

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Çiçekpınar Kasabası'nda sahte diş hekimi olduğu tespit edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı
Isparta'da sahte diş hekimi operasyonu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Çiçekpınar Kasabası'nda sahte diş hekimi olduğu tespit edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, N.B. ve Y.B. isimli şahısların belgesiz ve yasal olmayan yollarla diş hekimliği yaptıkları ihbarını alan jandarma güçleri operasyon düzenledi. N.B. ve Y.B. isimli şahısların, Adem Yılmaz, Osman Çot ve Mevlüt Gündoğdu'nun dişlerini belgesiz ve yasal olmayan yollarla tedavi ederek protez diş yaptıkları belirlendi.


Operasyonda, olayda kullanılan 1 adet diş dinamosu, 6 adet dinamo taşı, 2 kilogram alçı, 500 gram alçı tozu, 1 kutu diş temizleme suyu, 2 adet diş temizleme tozu, 1 adet diş temizleme aleti, 1 adet alçı bıçağı, 1 kutu diş beyazlatıcı, 1 adet alçı kutusu, 2 adet alçı diş kabı, 7 adet minoset ağrı kesici hap, 2 adet karga burun, 2 adet damak ölçü aleti ve 3 adet protez dişe el konuldu.


N.B. ve Y.B, Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


İHA
isparta'da
sahte
diş
hekimi
operasyonu
Yorum (1)
gözde
böyle önemli bir noktaya değindiğiniz için teşekkürler sevgili hocam, ani kardiyak ölümler malesef tıp camiasında bile engellenmesi ve/veya geri döndürülmesi mümkün olmayan hadiseler olarak düşünülüyor ve bu gibi vakalar artık olağan karşılanıp bir sonraki sefer yeniden karşımıza gelene kadar unutuluyor. bunu bir halk sağlığı sorunu olarak düşünüp çözüm bulmak konusundaki duyarlılığınızdan ötürü kutluyor ve tekrar teşekkür ediyorum.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir