Medimagazin logo

Kalaycı cinayetiyle ilgili bir gözaltı daha

İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı'nın öldürülmesi ile ilgili olarak bir kişi daha gözaltına alındı
Kalaycı cinayetiyle ilgili bir gözaltı daha
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı'nın öldürülmesi ile ilgili olarak bir kişi daha gözaltına alındı.


Polis, ek gözaltı süresi aldığı Yusuf Cevahir'in cinayette kullandığı iddia edilen silahı bulmak için yaptığı çalışmalar sırasında Yusuf Cevahir'in iş ortağı H.K.'nın iş yerine baskın yaptı.


İş yerinde yapılan aramada bir adet el bombası ve 38 adet 9 mm'lik mermi ele geçirildi.


Gözaltına alınan H.K, Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet masası ekipleri tarafından sorguya alındı. Gözaltına alınan H.K.'nın lunapark işletmecisi olduğu öğrenildi.


Hekimlerden protesto

Prof.Dr. Kalaycı'nın 11 kasımda öldürülmesinin ardından Tabip Odaları dün hekimlere yönelik şiddeti protesto etti.


İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bahçesinde toplanan hekimler ve sağlık çalışanları, hastane bahçesinden Çapa'daki İÜ İstanbul Tıp Fakültesi'ne kadar 'Düşünmeye davet' sloganıyla yürüdü.


İÜ İstanbul Tıp Fakültesi'ne gelen grup, burada fakültenin Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kalaycı'nın öldürüldüğü otoparka karanfil bıraktı. Bir süre sessiz süren yürüyüşün ardından hekimler, kendilerine yapılan şiddeti alkışlarla protesto etti.


11 kasımda öldürülmüştü

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı, geçtiğimiz cuma günü fakültenin otoparkında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.

CNN Türk
kalaycı
cinayetiyle
ilgili
bir
gözaltı
daha
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir