Medimagazin logo

İngiliz hastaya ücretsiz ameliyat

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bağırsağında iltihap olması nedeniyle özel bir hastaneye başvuran İngiliz hasta, ameliyat için yeterli parası olmadığı için Bodrum Devlet Hastanesi ve Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'nde ücretsiz ameliyat edildi
İngiliz hastaya ücretsiz ameliyat
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bağırsağında iltihap olması nedeniyle özel bir hastaneye başvuran İngiliz hasta, ameliyat için yeterli parası olmadığı için Bodrum Devlet Hastanesi ve Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'nde ücretsiz ameliyat edildi.


Bodrum'da bağırsağında iltihap olması nedeniyle şikayetleri artan ve Alanya'dan Bodrum'a gelip bir süredir burada yaşayan 41 yaşındaki İngiliz Alicia Beckman, hafta başında özel bir hastaneye başvurdu.


Yapılan ilk incelemelerde bel kısmının içinde iltihap teşhisi konulan hastaya ameliyat ve diğer masraflar için 2 bin 500 poundluk masraf çıkarıldı. Bu bedeli ödeyecek gücü olmadığını söyleyen Beckman, hastaneden tedavi olmadan ayrıldı. Daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne başvuran Beckman, başhekim Oğuz Şahin'in kendisine tahsis ettiği bir ambulansla Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Burada hemen tedavi altına alınan Beckman'ın korkulanın aksine kalın bağırsağında kangren olmadığı, kuyruk sokumunda aşırı iltihaplanma olduğu tespit edildi.


Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'nde Dr. Naki Bulut tarafından ameliyata alınan İngiliz hasta Alicia Beckman'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğu açıklandı. Aynı zamanda Muğla Tabip Odası Başkanı da olan Dr. Naki Bulut, hastanın durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini söyledi.
Muğla Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Özman, hastanın salı günü ameliyata alındığını belirterek, "Hasta bize geldiğinde aciliyeti olduğu için hemen teşhis konularak ameliyata alındı. Şu anda durumu gayet iyi. Sağlık İl Müdürü'müzün yönlendirmesi sonucu Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastadan hiçbir ücret talep edilmeyecek" dedi.


İHA
i̇ngiliz
hastaya
ücretsiz
ameliyat
Yorum (3)
Dr.Cevdett
Ekranlardaki Polat Alemdarlar,Mematiler. Behzat Ç.ler bu toplumun yeni yetme gençlerine örnek olup önderlik yaptıkça bu saldırganlık giderek artacaktır. Peygamber ahlakı ve terbiyesinden yoksun yetişen bu neslin ıslah olması için milli geliri artırıcı politikalardan ziyade ''insan'' yetiştirme plan-projeler üretilmeli.OECD yada DSÖ'nün sağlıkta ne kadar ilerlediğimiz yönündeki gazlarına takılıp kalmamalıyız.
0
Cevapla
can a
İşin toplumsal boyutunu ve nasıl çözümleneceğini çok güzel özetlemişsiniz. Belirttiğiniz gibi sadece hekime değil, herkese şiddet var bu toplumda. Ben hekime şiddet olayının ise Cevdett rumuzlu arkadaşın belirttiği gibi TV'lerden körüklendiğini düşünüyorum. Yıllarca söyledim, bu şiddetin milatı, yıllar önce bir dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun doktoru duvara dayayıp "DOKTORRR, CANSA CAN, KANSA KAN, HASTAMI KURTARACAN" diye nida atmasıyla başlayıp, kurtlar vadisi ile mafyanın arka bahçesiolarak devam ederek, ıvır zıvıra malzeme edilerek sürdürülmüştür. Mafya bozuntusu beyaz gömlekli, kunduralı tipler gelip "hastama bi şey olursa hepiniz silerim lan" diye bağırmayı nerden öğrendikleri çok açık değilmidir.
0
Cevapla
ahmet k.
DİKKAT AZRAİL HERKESİN ARKASINDA TAKİPTE
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir