Medimagazin logo

Abant İzzet Baysal'a yeni başhekim

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'ne Doç. Dr. Nebil Yıldız atandı. <br />Eski başhekim Prof. Dr. Şahap Kükner'in görev süresinin dolması nedeniyle AİBÜ Bolu Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Başhekimliği'ne Doç. Dr. Nebil Yıldız getirildi
Abant İzzet Baysal'a yeni başhekim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği'ne Doç. Dr. Nebil Yıldız atandı.


Eski başhekim Prof. Dr. Şahap Kükner'in görev süresinin dolması nedeniyle AİBÜ Bolu Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Başhekimliği'ne Doç. Dr. Nebil Yıldız getirildi. Yıldız, düzenlenen törenle görevi devraldı.

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Başhekimliği binasında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Atilla Kılıç, İzzet Baysal Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Metin, akademik ve hastane idari personeli katıldı.


AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, "Yaptığı hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Şahap Kükner'e teşekkürlerimi sunuyorum. Hem doktor olarak hem bir akademisyen hem de değerli bir insan olarak sizi çok seviyoruz. Hocamızın önderliğinde üniversitemiz çok şey kazanmıştır. Yerinize atanan Doç. Dr. Nebil Yıldız hocamız da sizin bıraktığınız yerden görevine devam edecektir" dedi.


Prof. Dr. Şahap Kükner de yaptığı açıklamada, "Üniversiteye güzel şeyler kazandırmaya çalıştık. Bu bir bayrak yarışı. Bizim bayrağı bıraktığımız yerden Nebil hocam inanıyorum ki daha ileriye taşıyacaktır" şeklinde konuştu.


İHA
abant
i̇zzet
baysal'a
yeni
başhekim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir