Medimagazin logo

Van sağlık il müdürü istifa etti

Van Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, bilimsel çalışma yapmak için görevinde istifa ettiğinin ancak, yeni birinin atanmasına kadar görevi geçici olarak yürüteceğini söyledi
Van sağlık il müdürü istifa etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Van Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, bilimsel çalışma yapmak için görevinde istifa ettiğinin ancak, yeni birinin atanmasına kadar görevi geçici olarak yürüteceğini söyledi.

Yaklaşık 2 yıldır Van Sağlık İl Müdürlüğü görevini yürüten ve son günlerde istifa ettiği söylentileri üzerine bir açıklama yapan Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, söylentilerin doğru olduğunu söyledi. Bilimsel çalışmalara katılmak için istifa ettiğini belirten Dr. Kurtoğlu, doçentlik sınavlarına hazırlanacağını kaydetti. Görevde kaçtığı şeklinde söylentilerin de bulunduğunu belirten Dr. Kurtoğlu, 2 yıllık süre zarfından başarılı çalışmalar yaptığına inandığını ve bundan hoşnut olmayanların söylediği sözler olduğunu kaydetti.

Hiçbir zaman görevde kaçmadığını söyleyen Dr. Kurtoğlu, "Ben hiçbir zaman görevde kaçmadım. İlk gün nasıl çalıştıysam bu günde aynı şevk ve heyecanla görevi yürütüyorum. Görevi bırakmamda her hangi kimsenin baskı ve zorlaması yoktur. Benim mevki makam hırsım yoktur. Makam ve mevki için bu güne kadar hiç kimseye taviz vermedim bundan sonra vermem söz konusu olamaz" dedi.

Göreve geldiklerinde eksik olan bir çok işleri başarı ile tamamladıklarını da belirten Dr. Kurtoğlu, "Kurumda çalışma alt yapısını oluşturduk. Bundan sonra göreve gelecek olan arkadaşımızın zorlanacağını tahmin etmiyorum. Onunda başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır" diye konuştu.

İHA
van
sağlık
il
müdürü
istifa
etti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir