Medimagazin logo

Ressam hekimler sergi açtı

Tıp alanındaki başarılarının yanı sıra "sanatta da varız" diyen tıp doktorları, 14 Mart Tıp Bayramı'nı birbirinden güzel eserleriyle açtıkları resim sergisiyle kutladı. Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Nöroşirurji Kliniği'nde düzenlenen sergi büyük beğeni topladı
Ressam hekimler sergi açtı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Tıp alanındaki başarılarının yanı sıra "sanatta da varız" diyen tıp doktorları, 14 Mart Tıp Bayramı'nı birbirinden güzel eserleriyle açtıkları resim sergisiyle kutladı. Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Nöroşirurji Kliniği'nde düzenlenen sergi büyük beğeni topladı.


Sergide, EÜ Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayfer Haydaroğlu, EÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Baklan, EÜ'de görev yapan Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Özlem Çağlayan, EÜ Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Cüreklibatur, EÜ Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nezih Oktar ve Prof. Dr. Mehmet Zileli'ye ait yağlıboya eserler bulunuyor.


Tıbbiyeden her zaman sanata değer veren insanların yetiştiğini belirten EÜ Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saffet Mutluer, "14 Mart Tıp Bayramını bu yıl bu şekilde kutlamak istedik. Bu yılki kutlamada Ege Bölgesi'nde resim sanatıyla uğraşan ve şimdiye kadar yüzlerce hastaya şifa olan hekim meslektaşlarımızın eserlerini sergiliyoruz" diye konuştu.


Açılış kurdelesini eski Devlet Bakanları'ndan Işılay Saygın'ın kestiği sergide, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ressam Fikret Cüreklibatur resim yapmaktan büyük keyif aldığını ve emeklilik günlerini kendisini resim alanında geliştirip tablolar yaparak geçirdiğini söyledi.


İHA
ressam
hekimler
sergi
açtı
Yorum (4)
kazı kazancı
hocam elinize sağlık,kadınlar olamasa dünyada ekonomi yıkılır,son zamanlarda da şarlatan radyologlar çıktı ortaya yok 2.düzey usg biz daha iyi yaparız yok 4 boyut görüntü,herkes kadın doğumdan rant kapma peşinde,,,
0
Cevapla
ZZ
ama neyazıkki davalar şarlatanlara degil doktorlara açılır hep milli hukuk formülü hep onlara uygulanır
0
Cevapla
Nazlıcan
Böylesi trajik bir vakayı bile doulalara vesairelere bağlamanız gerçekten çok profesyonelce bir yaklaşım:) Bu garip davanızda başarılar dilerim. Dediğiniz gibi isteyen istediği yere para harcar, isteyen de kadın doğum hekimi de olsa böyle komik işlerle uğraşabilir. Neden olmasın ki:)
0
Cevapla
dronur
kazı kazan bana konus medullarisin ne olduğunu söyle bakalım,medulla spinalis nerede sonlanır de bakalım,hele söyle bi parietooksipital sulkus nerede ? sen anatominin bir dönemini sadece us ile görüyosun ben her allahın günü o senin us ile gördüğünü bt ,mr ve us ile görüyorum .bence cahilce konuşmuşsun .biz aynı geminin yolcusuyuz kimse kimseye düşman değil .anladığım esas rantı düşünen sen oluyorsun bu durumda
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir