Medimagazin logo

Eski Sağlık Bakanı'nın doktor oğlu Ardahan'a atandı

Eski Sağlık Bakanı İsmail Karakuyu’nun oğlu Dr. Akın Karakuyu, Ardahan’a atandı
Eski Sağlık Bakanı'nın doktor oğlu Ardahan'a atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Eski Sağlık Bakanı İsmail Karakuyu’nun oğlu Dr. Akın Karakuyu, Ardahan’a atandı.

Ardahan Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan ortopedi uzmanı Dr. Karakuyu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan’da görev yaptığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Ardahan’a gelmemek için herhangi bir girişimde bulunmadığını belirten Dr. Karakuyu, "Eski Sağlık Bakanı’nın oğluyum. Ardahan’a gelmemek için torpil arayışım olmadı. Burası da ülkemizin bir bölgesi. Ardahan’da insanların doktora ihtiyaçları var" dedi.

Meslektaşlarına atandıkları yerlere gitmelerini ve yöre insanına en iyi sağlık hizmetini vermelerini öneren Dr. Karakuyu, ülkenin her noktasında görev yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Uğur Bingöl ise Dr. Karakuyu’nun özveriyle görev yaptığını kaydetti.


Milliyet

eski
sağlık
bakanı'nın
doktor
oğlu
ardahan'a
atandı
Yorum (2)
ramazan inci
Sayın Dr Ünlü haklı. Yoksa oryantalist miyiz ? Kitap önerileri: 1.Richard E. Nisbett. Düşüncenin Coğrafyası Doğulular ve Batılılar Nasıl ve Neden Birbirinden Farklı Düşünürler? Varlık Yayınları. 2. Türkleri anlama kılavuzları
2
Cevapla
drsinal@freenet.de
avrupalimiyiz yoksa asyalimiyiz.."yurt disi kongrelerde meslektaslarimi sadece ucakta görürüm".önce soruyorsunuz,sonra cevabinida siz veriyorsunuz.Frankfurta yasarim türkiyeden gelenleri AVM lerinde görürsünüz.ilac sirketlerinin hediyesi kongreler türk doktorlar icin bir dis gezi alis veris firsati yahutta baska seyler.hic olmasa bir müzeye gitseler yahutta frankfurta gelenler bir defa bile goethe nin evini ziyaret etseler.yazacak cok var ama benim cevabim ne avrupali nede asyali direk afrikaliyiz
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir