Medimagazin logo

Ankara'da 10 kişi tedavi altında

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne bağlı Kaya Bükü Köyü yakınlarında kuş gribi nedeniyle öldüğü tespit edilen 2 yaban ördeği korku yarattı. 10 kişi kuş gribi şüphesiyle Ankara Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı
Ankara'da 10 kişi tedavi altında
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne bağlı Kaya Bükü Köyü yakınlarında kuş gribi nedeniyle öldüğü tespit edilen 2 yaban ördeği korku yarattı. 10 kişi kuş gribi şüphesiyle Ankara Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Beypazarı İlçesi'ne bağlı Kaya Bükü Köyü yakınlarında 2 ölü yaban ördeği görenler, durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılan araştırmalarda yaban ördeklerinin kuş gribinden öldüğü tespit edildi. Ördeklerin göç sırasında öldüğünü belirten yetkililer, yapılan araştırmalarda şuana kadar başka hiçbir kanatlı hayvanda kuş gribine rastlanmadığını belirtti. İlçeden kanatlı hayvanların dışarı çıkarılması yasaklandı. Öte andan Beypazarı ve Nallıhan’dan kuş gribi şüphesi üzerine 10 kişi Ankara Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Nallıhan Belediye Başkanı Sefa Gür, “İlçemizde kuş gribi ile ilgili hiçbir kanatlı hayvan ölümü görülmedi. Sadece Beypazarı’na bağlı Kaya Bükü Köyü yakınlarında göç eden 2 yaban ördeği kuş gribi nedeniyle ölmüş. Biz de bu doğrultuda ilçemizde araştırmalara devam ediyoruz” dedi.
Hürriyet
ankara'da
10
kişi
tedavi
altında
Yorum (2)
fatih
burdaki sorun bence aynı edebiyatta oldugu gibi, tıbbın halk için mi yoksa sanat için yapılması gerektiğidir. yeni başarıların tıp dergilerinde yayınlanması sanata büyük katkı sağlar ancak bunu halka direk sunmak daha çok ilgi görür, geniş kitlelere yayılır. Bu gelişmeyi duymayan doktor kalmaz. Gazete okumayan, televizyon seyretmeyen doktorun bile hastaları aracılığı ile bilgi edinmesi sağlanır. Böylece doktor tektek dizin araması yapmasına gerek kalmaz, referansı direk o günki gazete sayfasını vererek sunabilir. Hastalar da daha rahat bilgiye ulaşmış olur. Bilgiye ulaşamamış doktorunu da ikaz eder. Espri bir yana, verilen hizmetin halk için mi yoksa sanat için mi olması gerektiği özellikle bu son tam gün yasası sonrası net bir biçimde ortaya konmalı. Çünkü doktorlar da sıkışmış durumda, halk için olmayan bir sanat çalışmasının kaynağı elinden alınan doktor ikilem yaşamaktadır.
0
Cevapla
Bülent Potur
Aynı konu Fransız hastane haberleri sitesine kadar yansımış. http://www.informationhospitaliere.com/actualite-19922-greffe-transplantation-d-un-uterus-reussie.html Anladığım kadarı ile ülkemizde el, kol ve yüz naklini gerçekleştiren bir ekip ile birlikte yapılmış. http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/18604259.asp Zakkum ile karşılaştırılmasını onaylamadığımdan bu yorumu yazdım. Saygılarımla.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir