Medimagazin logo

Ağrı'da "sağlık" operasyonu: 2'si doktor 29 kişi tutuklandı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sürdürülen operasyon kapsamında 2’si doktor 29 kişinin tutuklandığı bildirildi
Ağrı'da "sağlık" operasyonu: 2'si doktor 29 kişi tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sürdürülen operasyon kapsamında 2’si doktor 29 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ilçedeki ve Ağrı’daki eczaneler ile kamu kuruluşu ve çalışanları hakkında, "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, İhaleye Fesat Karıştırmak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Zarar Vermek Suretiyle Dolandırıcılık Yapmak" suçlarından dolayı başlattığı soruşturma sonucunda, 2 doktor (biri kadın doğumcu, biri bratisyen), 1 hemşire, 1 hastane müdürü ve 3 memur olmak üzere toplam 7 kamu görevlisi ile 22 eczane çalışanı ve tıbbi malzeme satıcısının tutuklandığını söyledi.

Vali Akpınar, sanıkların Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacaklarını kaydetti.


Milliyet

ağrı'da
"sağlık"
operasyonu:
2'si
doktor
29
kişi
tutuklandı
Yorum (11)
RKTR
Türkiye’de doktora verilen tazminat cezası rekoru 2.5 trilyon değil. Birkaç ay önce bir bel ameliyatı sonrası gelişen komplikasyona 4.5 trilyon verildi. Ve hastanın avukatı bunun az buldu. Halbuki bayağı iyi para, öyle değil mi ? Özellikle avukat oranlarının % 50 olduğunu da düşünürsek.
0
Cevapla
XXX
bu malpratis işinde kadındogumculara cok büyük haksızlık yapılıyor. her çeşit iftira hemen isleme konuyor.
0
Cevapla
Ayşen uçmaz
Hocam yazınız harika. Kadın doğum uzmanıydım. Dayanamadım bıraktım. Evde çocuklarıma bakıyorum artık. Yemek yemeye gezmeye , evladım hastalanınca başında beklemeye zamanım var. Aldığımız para yaptığımız işe zaten değmiyor. Bir de bu olayları duydukça iyice soğuyorum. Hayati tehliike de cabası. İnanın çok daha huzurluyum. Tek maaş yetiyor. Lükse kaçmıyorum. Evlatlarım ı en pahalı okullara göndermiyorum. En azından kıymet bilmez hastalarla, küstah işgüzar vatandaşla muhafttap olmuyorum. Saygılar
0
Cevapla
baran
Tusta dereceyle girdiğim kadın doğum uzmanlığından, çamura saplanmış gibi çıkmaya çalışıyorum. Preterm doğum eyleminin sevkinden tutunda, fetal ultrasona, gebeye yazdığınız basit bir antibiyotiğe ve hatta yazmadığız bir ilaca kadar(niye yazılmadı?) herşeyden dava edilebiliyorsunuz. Uykusuz, stresli geceler, tehditler, şiddet, davalar, bayram nöbetleri, gece yarısı çalan telefonlar karşılığında einize geçen ortalama yaşamınızın kısalmasıdır. GENÇ HEKİMLER SAKIN KADIN DOĞUM UZMANI OLMAYIN.
0
Cevapla
drA
Çok büyük haksızlık, vicdansızlik ..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir