Medimagazin logo

İbni Sina Hastanesi'nden köy öğrencilerine okul yardımı

Mardin'in Derik İlçesi'nin Balova Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan 4. sınıf öğrencisinin mektubu üzerine, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Başhekimliği tarafından okula kırtasiye malzemeleri ve bilgisayar yardımı yapıldı
İbni Sina Hastanesi'nden köy öğrencilerine okul yardımı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Mardin'in Derik İlçesi'nin Balova Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan 4. sınıf öğrencisinin mektubu üzerine, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Başhekimliği tarafından okula kırtasiye malzemeleri ve bilgisayar yardımı yapıldı.


Balova Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan Nesime Koçak adlı 4. sınıf öğrencisi, okulların açılışından bir süre sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Başhekimliği'ne bir mektup yazıp, okullarının eksikliklerini dile getirerek, yardımda bulunulmasını istedi. Köy öğrencileri olarak okumayı çok istediklerini, okumayan ablaları gibi olmak istemediklerini dile getiren küçük Nesime'nin, Ankara'da okuyup avukat olmayı çok istediğini yazdığı mektuba cevap erken geldi.


Nesime Koçak'ın mektubunu dikkate alan Hastane Başhekimliği, okula ders kitapları, hikayeler, romanlar, yardımcı ders kitapları, kalem, defter, çantadan oluşan kırtasiye malzemeleri ve 3 tane bilgisayar gönderdi.


Malzemeleri alan öğrenciler, köy halkı ve Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü, yardımlarından dolayı İbn-i Sina Hastanesi Başhekimliği'ne şükranlarını sundu. Öğretmeni Cihan Arslan, Nesime Koçak'ın çok zeki bir öğrenci olduğunu, bazen günde bir kitabı okuyup bitirdiğini, bütün arkadaşlarına örnek bir öğrenci olarak yetiştiğini ve her zaman vatanına çok faydalı bir insan olmayı arzu ettiğini söyledi.
İHA
i̇bni
sina
hastanesi'nden
köy
öğrencilerine
okul
yardımı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir