Medimagazin logo

Hıfzıssıhha Başkanlığı'na vekaleten atama

Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı'na vekaleten Doç. Dr. Mustafa Ertek getirildi
Hıfzıssıhha Başkanlığı'na vekaleten atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı'na vekaleten Doç. Dr. Mustafa Ertek getirildi.

Turan Aslan'ın istifasıyla boşalan bu göreve, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği Şefi Mustafa Ertek, hafta başında vekaleten atandı.


AA
hıfzıssıhha
başkanlığı'na
vekaleten
atama
Yorum (5)
KAMİL BAKIR
özel sigortalı hastalara rahat cerrahi endikasyon konulması konusunda hekimler kesinlikle suçlu. Bu durumu kolaylaştıran faktörlerden biride bir şekilde özel sağlık güvencesi olan kişilerin çok rahat bir şekilde ameliyata razı olmalarıdır.Halkımız nerede ise bedava mezar bulsa içine girecek yapıdadır. Özel bankalarda çalışanlara bakar iseniz belli bir yaşın üstünde olupta; rahmi alınmamış, burnundan ameliyat olmamış, safra kesesi,apandisi alınmamış,kalça veya diz protezi konulmamış kişi zor bulursunuz.Vücudun bir yerlerinde mutlaka bir kesik vardır. Bu işin çözümündeki en önemli adımlardan biri mutlaka ikinci görüşün sigorta şirketince istenmesi ve hastaların işlem ücretine mutlaka katkıda bulunmalarıdır.
0
Cevapla
baran ince
su bitti yol bitti.deniz bitti.sigorta şirketleride yolunacak kaz olduklarını sonunda anladılar.burada tek suçlu hekimlerdir.
0
Cevapla
ersin özbükey
hastasıyla para karsiligi is yapan doktorlar dusunsun, devlet memuru olan cerrahları hicbir seklde ilgilendirmeyen bir konu. umarım ozel sektorde calisan arkadaslarimiz daha beter olsunlar.
0
Cevapla
ali soyler
araç kazalarında ekspertiz yapan kişiler gibi, özellikle özel hastanelerin denetlenmesini sağlayacak, branş eksperleri ile bu sorun çözülür.yani yapılacak bir ameliyatta endikasyon gerçekmi,kullanılacak malzeme uygun mu veya gerekli mi gibi konuları ancak bir uzman tam ve gerçekçi değerlendirebilir
0
Cevapla
As
Hocamın tuzu kuru muayenehane üniversite devam tam gün cogu serbest çalışan meslekdaslarin Ofisi'ni kapatmış başka derdi kalmamış. Ayrıca özel sigortalı hastalar akıllı insanlardır öyle kolay kolay kendini kestimez esas suistimal SGK da tüm hekimler el birliği ile performas için hasta hastalık ve ameliyat üremeye devam etmektedir. SGK ozellestirilmedikcede şimdiki ve kurulacak olan dev sehir hastanelerine bol bol kaynak aktarmaya devam edip iktidar partisine oy kazandırmaya devam edecektir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir