Medimagazin logo

Devlet Hastanesi’nde hasta yakınlarına yönelik anket yapılıyor

Kadirli Devlet Hastanesi’nde daha iyi hizmet verilmesi için hasta ve yakınlarına yönelik anket çalışması yapılıyor. Başhekimi Dr. Refik Berber, hastane personelinin imkanlar ölçüsünde yoğun bir çalışma sergilediğini acil olarak anestezi uzmanına ihtiyaçları olduğunu söyledi
Devlet Hastanesi’nde hasta yakınlarına yönelik anket yapılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kadirli Devlet Hastanesi’nde daha iyi hizmet verilmesi için hasta ve yakınlarına yönelik anket çalışması yapılıyor. Başhekimi Dr. Refik Berber, hastane personelinin imkanlar ölçüsünde yoğun bir çalışma sergilediğini acil olarak anestezi uzmanına ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Doktor açığının giderildiği taktirde hastaların sağlık hizmetini en iyi şekilde alacağını vurgulayan Dr. Berber, resmi kurum ve kuruluşlar üzerinde yüklü miktarda alacaklarının olduğunu vurguladı. Dr. Berber, “Yeşil kart, Bağ-kur ve SSK kurumlarında 1.6 trilyon lira alacağımız var. Bu rakamın yüzde 50’ni yeşil kart oluşturuyor. Bu da bizim hizmetimizi engelliyor. Hastane olarak 2005 yılı içerisinde hiçbir personelimize döner sermayeden pay veremedik. Mevcut sıkıntılarımız içerisinde hastane genelinde bakım onarım çalışması da yapıyoruz. Elektrik hatları tamamen değiştirilecek. Nisan yağmuru yöremizde yoğun oluyor. Son yağmurlar vesilesi ile hastanede paratoner olmadığını tesbit ettik ve acilen kuracağız. Atıl vaziyette duran rontgen cihazını 10 milyar lira gibi cüzi bir rakamla tamir ettirerek cihaz sayımızı ikiye çıkardık.” şeklinde konuştu. Acil vakalarda ambulans krizinin yaşandığını belirten Berber,” Önceki yasa gereği bünyemizde bulunan ambulanslar il dışına sevk edilemiyordu. Biz bunu valilik oluru ile çözdük. Osmaniye Devlet Hastanesi’nde ünitesi bulunmayan hastalar Adana’ya sevk edilecek.” diye konuştu.



Zaman
devlet
hastanesi&#8217
nde
hasta
yakınlarına
yönelik
anket
yapılıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir