Medimagazin logo

İstanbul'da 28 başhekim görevinden ayrıldı

İstanbul'da, “muayenehanede çalışma yasağı getiren yasa” nedeniyle 8 hastane, 11 Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi (AÇSAP) ile 9 verem savaş dispanseri başhekimi görevinden ayrıldı
İstanbul'da 28 başhekim görevinden ayrıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul'da, “muayenehanede çalışma yasağı getiren yasa” nedeniyle 8 hastane, 11 Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi (AÇSAP) ile 9 verem savaş dispanseri başhekimi görevinden ayrıldı.

İl Sağlık Müdür Vekili Mehmet Bakar tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün itibariyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk, Prof. Dr. Mazhar Osman Uzman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları, Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları, Dr. Lütfi Kırdar, Haydarpaşa Numune, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma hastaneleri ve Lepra Hastanesi başhekimleri görevi bıraktı.

Ayrıca, Avcılar Ambarlı, Bağcılar 75. Yıl, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi, Esenler 100. Yıl, Küçükçekmece Tepeüstü, Şişli Ayazağa, Üsküdar Örnek Mahallesi, Zeytinburnu, Çatalca, Büyükçekmece Esenyurt AÇSAP ve Ümraniye 9 Nolu AÇSAP ile Zeytinburnu, Taksim, Şişli, Ümraniye, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Tevfik Sağlam, Çatalca ve Maltepe verem savaş derneği başhekimleri görevden ayrıldı.

Açıklamada, görevden ayrılan başhekimlerin yerine yeni atamaların yapıldığı bildirildi.

Hürriyet
i̇stanbul'da
28
başhekim
görevinden
ayrıldı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir