Medimagazin logo

"Başka organım da alındı mı" endişesi

Adana'da mide ameliyatı sırasında yırtılan dalağının alındığı iddiasıyla hukuk mücadelesi veren hasta Battal Sevimli, başka organının da alınıp alınmadığının Adli Tıp Kurumu raporuyla belgelenmesini istiyor
"Başka organım da alındı mı" endişesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana'da mide ameliyatı sırasında yırtılan dalağının alındığı iddiasıyla hukuk mücadelesi veren hasta Battal Sevimli, başka organının da alınıp alınmadığının Adli Tıp Kurumu raporuyla belgelenmesini istiyor.


Battal Sevimli, 15 Kasım'da mide ağrısı dolayısıyla gittiği bir hastanede S.B. tarafından ameliyat edildiğini, ancak ameliyat sırasında dalağının alındığını, tesadüfen bir hastane görevlisinden öğrendiğini ileri sürdü.

TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Sevimli, "Doktor 'istemeden oldu, dalak kazaen yırtıldığı için almak zorunda kaldık' dedi. Bunun üzerine hukuk mücadelesine girdim. Avukatım aracılığıyla, organ kaybım nedeniyle 200 bin YTL'lik tazminat davası açtım, ancak içimi o günden beri adeta kurt kemiriyor. Çünkü, başka organlarımın da alınmış olabileceği endişesini taşıyorum" dedi.

Bugün
"başka
organım
da
alındı
mı"
endişesi
Yorum (7)
dr osman
sayın hocam umarım bu eksiklikleri yazdığınız gibi ; fakültenizdede asistanların yaptığı işlemleri evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık olduğu halde kendi üzerine kodlatan asistanlara tek başına yekisi ve yeterliliği olmadığı halde nöbet tutturan konsültasyona asistanı yetkisiz ve yetersiz olduğu halde tek başına yollayan kendisi hastaya elini sürmeyen asistana yetkisiz olduğu halde tek başına ameliyat yaptıran ameliyathaneye bile inmeyen sonra asistan hata yapınca aaaa bana danışmamışlar benim vakadan haberim yok diyecek pişkinliği gösteren sevgili ve saygılı uzman-öğretim görevlisi- öğretim üyesi meslektaşlarımız hakkında gerekli soruşturmaları açmış ve kendilerini uyarmış olmanızı diliyorum saygılarımla ....
0
Cevapla
kani mutlu
Dekan olmuşsunuz hala ''Acilen, asistan eğitiminin standardize edilmesi gerektiğini DÜŞÜNÜYORUM.'' diyorsunuz. Düşünce fazından(!) gerçekleştirme fazına geçmek için daha ne olmayı bekliyorsunuz? Böyle idareci/yönetici koltuklarında oturup, kuru sıkı konuşup icraat yapamayanlar ne kadar komik oluyorsunuz!!! Hala düşünüyormuş...
0
Cevapla
doktor
sağlıkta dönüşüm mönüşüm yok. sadece sağlığa aktarılan para artırıldı. o kadar. sonuçta ne kadar para o kadar karşılık. aynı şey eğitime verilse eğitimde çığır açardık. bilime verilse bilime. ama bunlara kaynak kalmadı.
0
Cevapla
Müslüm Subaşı
Yüzleşmek ahlakı... Dirilişin en öncelikli bir basamağı ve " Eksiklerimizle yüzleşmekten korkarsak ve kaçınırsak nasıl düzelteceğiz?" demeniz çok güzel. Hele bunu çocuk emzirme önemini anlatırken 38 günlük bebeğini bırakıp öğrenmek için ülkesinden uzaklara gidenlerin bugün lokomotif olması belki de en önemli fırsat; İnaniyorum tıp eğitimi eğitimi üzerine de akademik çalışma yapmış olan sizler ufuk ve çığır açmak için yarayı gözler önüne sereceksiniz ki acısı da diriliş ve gelişme getirecektir. Tekrar eğitim dediğiniz tekrar teşekkür ediyorum, kaleminize sağlık. saygımla.
0
Cevapla
Tayfun ydınA
Haklısınız Sayın Hocam Haklısınız. Biz sizlerden aldıklarımızla sizler gibi olmaya çalışıyoruz amma anlaması gerekenler performansa takılıp kaldılar.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir