Medimagazin logo

Sağlık ocağına ölen hekimin ismi verildi

Niğde'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden doktorun ismi, çalıştığı sağlık ocağına verildi
Sağlık ocağına ölen hekimin ismi verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Niğde'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden doktorun ismi, çalıştığı sağlık ocağına verildi.


9 Şubat 2006 Perşembe günü, evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Dr. Oğuzhan Yıldırım'ın adı, Elmalı Beldesi'ndeki sağlık ocağına verildi.


Sağlık ocağında düzenlenen törende konuşan Dr. Oğuzhan Yıldırım'ın babası Civan Yıldırım, acısının çok büyük olduğunu belirterek, "Oğlum şu anda cismen yok ama adını burada yaşatmak için gayret sarf eden herkese candan teşekkür ediyorum. Bu jestiniz birazcık da olsa benim acımı söndürdü. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Vali Gündüz Beder ise Oğuzhan Yıldırım'ın kısacık ömrünü, çocukluğunu okuma ile geçirdiğini, vatan hizmetinin ardından "Tam rahat edeceğim" derken hayatını kaybettiğini ifade ederek, "Ömrü buraya kadarmış, Allah rahmet etsin. Ölüm her canlı için kaçınılmaz, hepimiz bunu tadacağız ama Allah sıralı ölüm versin. Rahmetlinin ismi sağlık ocağı ile yaşayacak. Emek verdiği Elmalı halkı tarafından unutulmayacaktır. Belki çok büyük hastanelerde ismi olmayacak ama burası benim için daha önemli. Ailesine Allah'tan sabır diliyorum. Allah bilir ama inanıyorum ki, Oğuzhan şimdi cennettedir" diye konuştu.


Konuşmaların ardından Vali Beder ve Yıldırım ailesi, sağlık ocağının yeni tabelasını açtı. Oğlunun isminin en son çalıştığı sağlık ocağına verilmesine duygulanan anne Yıldırım, gözyaşlarına hakim olamadı.


İHA
sağlık
ocağına
ölen
hekimin
ismi
verildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir