Medimagazin logo

Bıçak parası aldığı iddia edilen doktor serbest bırakıldı

Trabzon'da bir hastasının yakınından "bıçak parası" adı altında 500 YTL aldığı iddiasıyla gözaltına alınarak bugün adliyeye çıkartılan doktor, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
Bıçak parası aldığı iddia edilen doktor serbest bırakıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Trabzon'da bir hastasının yakınından "bıçak parası" adı altında 500 YTL aldığı iddiasıyla gözaltına alınarak bugün adliyeye çıkartılan doktor, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Trabzon Numune Hastanesi'nde ameliyat edilen bir hastanın yakını, hastasının ameliyatı karşılığında doktor C.Y.'nin kendilerinden "bıçak parası" adı altında 500 YTL istediğini iddia ederek, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na dün suç duyurusunda bulundu.

Hasta yakını, seri numaraları alınmış 500 YTL'yi doktor C.Y.'ye muayenehanesinde verdi. Cumhuriyet Savcılığı'ndan almış oldukları izinle Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, C.Y.'nin işyerinde yaptıkları aramada, seri numaraları alınmış 500 YTL'yi buldu.

Konuyla ilgili olarak bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne çıkartılan doktor C.Y., Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


İHA
bıçak
parası
aldığı
iddia
edilen
doktor
serbest
bırakıldı
Yorum (4)
kenan dağlıoğlu
akli bilim nakli bilim nakdi bilim Kansu hocamın bir konferansında değindiği bu üçlüden onurumuza ve gururumuza yada kişiliğimize, karakterimize, kalitemize,koşullarımıza,...En uygun hangisi ise onu yapmak ve bunu yaparken de maalesef münferit ve ferdi sancılarla bir şeyler yapmak gibi kısıtlı bir seçeneğimiz var gibi görünüyor.Her şeye rağmen kalitelerin kantitelerle yarışacağı bir geleceğimiz olacağını istiyor ve ümit ediyorum.Eminim sizin gibi soruların peşini bırakmayacak ve sorunları geride bırakacak ablalarımız ve abilerimiz hep olacaklar. Saygılarımla canım ablacığım...
0
Cevapla
belma kalaycı
Hocam öncelikle tebrik ederim, ben de sizin bir öğrencinizdim.Yaklaşık 7 yıl oldu mezun olalı, o kadar hevesli ve idealisttim ki... Sizleri hayranlıkla izliyordum. Bir haftalık bi modulde karşılaşmıştık sizinle. Seçimleriniz için bir bedel ödemek zorundasınız demiştiniz. Şimdi bunu çok daha iyi anlıyorum. Mevcut sistem beni,bizi sürekli birşeyleri tercih etmeye sürüklüyor. Hep vicdanımla başbaşa kalıyorum. Mecburi hizmetimi henüz tamamlamış bir kardiyoloğum ve geleceğe pek de parlak bakamıyorum.Bilimsel anlamda bir ışık olsun isterdim önümde ama buna hevesli hocalar da göremiyorum. Sistem zaten bu hevesin bitirilmesi üzerine kurulmuş. Umarım siz bu ışığınızı hiç kaybetmez ve taze beyinlere yol gösterirsiniz ,saygılar
0
Cevapla
Müslüm Subaşı
"Ya yükün altına girersiniz veya girmez, kenarda durursunuz, hayat yanınızdan sizi ıskalar geçer." Aynı heyecenı bir lokomotif olarak yine yaşattınız. Zirvelerin payına düşen tipi, fırtına ve boranı alıp pınar oluvereceksiniz tüm öğrencilerinize, her zamankinden fazla. Cesaretinizle, diğergamlığınızla imrenilensiniz. Rast gele Hocam. Saygımla.
0
Cevapla
mustafa emiroglu
DEGERLİ HOCAM TESADÜFEN BİR KAÇ YAZINIZI OKUDUM. SİZE YÜREKTEN KATILIYORUM. AMA BİR GERÇEK VAR HOCAM TÜRKİYE NİN ÜNİVERSETELERİ VE İÇİNDEKİLER ÜLKEMİZE YAKIŞMIYOR. ÜLKEMİZ DÜNYA EKONOMİSİNDE 16. TEKTİLCİLERİMİZ 5. MERMERCİLERİMİZ 3. AMA ÜNİVERSİTE VE İÇİNDEKİLER İLK 100 DE DEGİL. ÜLKEMİZİN GERİSİNDE KALMIŞ, ENTEGRİST ALANLARDIR. DİGER YAZINIZDA SORMUŞTUNUZ BENİM CEVABIM HOCAM... OLUR. BİNLERCE VAR SELAMLAR SAYGILAR..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir