Medimagazin logo

Göksel Kalaycı son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi otoparkında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı, yağmur altında son yolculuğuna uğurlandı
Göksel Kalaycı son yolculuğuna uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi otoparkında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Göksel Kalaycı, yağmur altında son yolculuğuna uğurlandı.


Kalaycı için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kalaycı'nın ailesi ve meslektaşlarının yanı sıra İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar ve Saadettin Tantan da katıldı. Kalaycı'nın eşi Nermin Kalaycı, tören boyunca taziyeleri kabul etti.

Mehmet Ağar, "Değerli bir hocamızı kaybettik. Türk polisi çok güçlü ancak bunu kullanacak siyasi iktidar yok. Bu olay hükümetin zaafıdır" dedi. Aksu da, "Çok değerli bir insanı kaybettik. Toplum olarak şiddetten uzak durmalıyız" diye konuştu. Vali Güler ise "Olayla ilgili yeni gözaltılar var. Polisimiz elindeki tüm delilleri değerlendirerek olayı sonuna kadar takip edip aydınlatacaktır" açıklamasında bulundu.
Bakanların ön saflarda yer aldığı cenaze namazı, yağmur altında kılındı. Kalaycı, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kazlıçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
göksel
kalaycı
son
yolculuğuna
uğurlandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir