Medimagazin logo

Sağlık memuru omuzlarda emekli oldu

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde sağlık teşkilatında 42 yıl görev yapan memur, arkadaşlarının omuzlarında emekliliğe ilk adımını attı. <br />Cihangir Bayramoğlu, 1965 yılında Erzurum'un Oltu İlçesi'ne bağlı Çamlıbel Köyü Sağlık Ocağı'nda başladığı memuriyet hayatında bu köyden 1967 tarihinde ayrılarak, Oltu Merkez Sağlık Ocağı'nda devam etti
Sağlık memuru omuzlarda emekli oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Erzurum'un Oltu İlçesi'nde sağlık teşkilatında 42 yıl görev yapan memur, arkadaşlarının omuzlarında emekliliğe ilk adımını attı.


Cihangir Bayramoğlu, 1965 yılında Erzurum'un Oltu İlçesi'ne bağlı Çamlıbel Köyü Sağlık Ocağı'nda başladığı memuriyet hayatında bu köyden 1967 tarihinde ayrılarak, Oltu Merkez Sağlık Ocağı'nda devam etti.

Cihangir Bayramoğlu, 02 Ocak 2006 tarihinde 65 yaşını doldurması sebebiyle yaş haddinden emekliye ayrıldı. Evli ve 4 çocuk babası olan Bayramoğlu, personel tarafından düzenlenen sürpriz veda gecesinde duygulu anlar yaşadı. Son mesai günü bitimine kadar ilk günkü heyecanla çalışmasını sürdüren Bayramoğlu'nu mesai saati bitiminde personel arkadaşları omuzlarına alarak, davul zurna eşliğinde Merkez Sağlık Ocağı'ndan uğurladı.


Akşam Oltu Öğretmenevi'nde kendi adına verilen yemeğe katılan Bayramoğlu'na hitaben bir konuşma yapan Oltu Merkez Sağlık Ocağı doktorlarından Mustafa Ballı, "Cihangir bey bizim ağabeyimiz, kardeşimiz ve sonunda da dedemiz oldu. Onun kişiliğini anlatmaya kelimeler yetmez. Kendisinden memuriyet hayatında çok şeyler öğrendik. Örnek bir insan. Şakacı ve yaptığı işten keyif alan bir yapıya sahip olması, personel arasında da her zaman örnek alınmıştır. Hiç kimseyle en ufak dahi tartışması olmamıştır. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve huzur dolu günler dilerim" dedi.
42 yıllık başarılı hizmetlerinden dolayı Cihangir Bayramoğlu'na Sağlık Grup Başkanı adına Oltu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yasin Toksoy bir plaket verdi. Bayramoğlu, aldığı plaketle hayli duygulanırken geceyi düzenleyen personel arkadaşlarına sonsuz teşekkürler ederek helallık istedi. Veda yemeğinin ardından Merkez Sağlık Ocağı personeli müzik eşliğinde halaylar çekip doyasıya eğlendi.


İHA
sağlık
memuru
omuzlarda
emekli
oldu
Yorum (3)
Dr.Cevdett
Dilek Hanım, birde eğitim araştırma hastanesi yapılan yerlerdeki eğitime bakmanızı öneririm. Ben 8 cerrahi hocası olan bir fakülteden ihtisas aldım. Şu an Gazi tıpta 28 genel cerrahi hocası var. Birde İç Anadoluda anlı şanlı bir büyük ilimizdeki eğitim araştırma hastanesi genel cerrahisinde 1 hocadan eğitim alan 4 cerrahi asistanı var. Şimdi size soruyorum böyle bir ortamda asistan yetiştirmekten söz edilebilir mi? Ya da ilgili ilden arabanızla geçerken Allah korusun bir kaza yapsanız iç kanamanız olsa tek hocadan ihtisas almış bir cerraha ameliyat olmak istermisiniz? İşte halimiz bu maalesef.Biz yaptık oldu anlayışı.
0
Cevapla
Suleyman Aydin
Hocam, herşeyi ile haklısın. Benimde söyleceğim, Bizim üniversitelerde akademik ahlak henüz evrimini tamamlamamıştır. Hal böyle olunca hak eden hak ettiği yerde bulunmamaktadır.
0
Cevapla
mehmet işçi
Hocam ,ben tıp öğrencisiyim.Çocukluğumdan beri doktor olma sevdasıyla büyüdüm.Üniversiteyi kazanıp tıp fakültesine başladım.Yıllar geçtikçe daha da soğudum bu meslekten ,bir nevi hayal kırıklığı yaşıyorum.Bu duruma gelmeme sebep olarak göstereceğim tek şey ise okulda (veya hastanede)bize verilen eğitimin şekli.Adı eğitim ve araştırma hastanesi ama burada öğrenci endeksli bir eğitim göremiyorum,yapılan eğitimin yetersiz ve kalitesiz olduğunu düşünüyorum ve bunu da kendi durumumu ve arkadaşlarımın genel durumunu dikkate alarak söylüyorum.Bize bu mesleği sevdirecek ,örnek olacak olanlar yalnızca hocalarımızdır,işte sırf bu yüzden öğretim üyelerinin iyi seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir