Medimagazin logo

"Bu ilçe insanına hizmet etmekten zevk duyarım"

Adıyaman'da Kahta Devlet Hastanesi'ne atanan Dahiliye Uzmanı Dr. M. Mesut Polat görevine başladı
"Bu ilçe insanına hizmet etmekten zevk duyarım"
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adıyaman'da Kahta Devlet Hastanesi'ne atanan Dahiliye Uzmanı Dr. M. Mesut Polat görevine başladı. Polat, "Bu ilçe insanına hizmet vermekten ancak zevk duyarım" dedi.


Sağlık Bakanlığı tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne ataması yapılan Dr. Mesut Polat, kendisinden 2 ay önce göreve başlayan dahiliye doktoru Barış Çabuk ile birlikte kendisi için yeni açılan poliklinik servisinde hizmet vermeye başladı.

Dr. Polat, "Göreve başlamadan önce ilçenin doktora ne denli ihtiyacı olduğunu bilmiyordum. Yüzleri gülen bu insanları tedavi etmek bana zevk verir" dedi.
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Aydın Özkan ise, daha önce hastanede dahiliye doktoru olmadığı için hastaların Adıyaman veya başka kentlere gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. Özkan, hastanede gün geçtikçe sevindirici gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Hastanemiz dahiliye doktoru eksikliği nedeniyle uzun süre sıkıntı çekti. Bu sıkıntıyı önce 1, ardından 2 dahiliye doktoruyla sona erdirdik. Artık hastalarımızı dışarıya göndermiyoruz" diye konuştu.
İHA
"bu
ilçe
insanına
hizmet
etmekten
zevk
duyarım"
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir