Medimagazin logo

Sağlık Müdürlüğü ile Uzay Bilimleri Enstitüsü işbirliği yapacak

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Anadolu Üniversitesi Uydu ve Uzay Bilimleri Araştırma Enstitüsü, işbirliği yapma kararı aldı
Sağlık Müdürlüğü ile Uzay Bilimleri Enstitüsü işbirliği yapacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Anadolu Üniversitesi Uydu ve Uzay Bilimleri Araştırma Enstitüsü, işbirliği yapma kararı aldı.

İl Sağlık Müdürü Seraceddin Çom, trafik kaza haritası çıkarmak için ortak çalışma grubu oluşturacaklarını söyledi.
Enstitü Müdürü Prof. Dr. Can Ayday, Uydu ve Uzay Bilimleri Araştırma Enstitü öğrencileri Özlem Uz, Fatma Karagöz, Sağlık Müdürü Dr. Çom'u ziyaret etti. Seraceddin Çom, yaptığı açıklamada, "Sağlık Müdürlüğü'nün büyük çaplı projelerinin desteğinde bulunmak üzere, bilgisayar ortamında veri hazırlama ve bugüne kadar toplamış oldukları Eskişehir hakkındaki verilerde bir çalışma grubu oluşturarak, büyük çaplı projeleri ortaklaşa yapmak için bir protokol hazırlığı içindeyiz. Kendileriyle Eskişehir'e ait sağlık içi veya dışı ne varsa tüm bilgileri, trafik kazalarını, Eskişehir yol haritalarının üzerine tek tek yerleştirerek, trafik kaza haritası çıkaracağız. Türkiye'de herhangi bir yerde uygulanmamış bir projeyi hayata geçirmek için ortak çalışma grubu oluşturma kararı aldık. Yakın bir zamanda tüm planlamaları doğru yapabilmemiz, öncelikle sağlık hizmeti sunabilmemiz için ileri, en verimli bir şekilde bizim dışımızdaki tüm kurum ve kuruluşlarımıza önümüzdeki bilgi ve birikimlerimizden faydalandırabilmemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

İHA
sağlık
müdürlüğü
ile
uzay
bilimleri
enstitüsü
işbirliği
yapacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir