Medimagazin logo

Cevdet Erdöl TTB Yasası'nda yapılan değişiklikleri anlattı

Medimagazin köşe yazarları arasına TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı <b>Prof.Dr.Cevdet Erdöl</b>, Ak Parti Konya Milletvekili <b>Prof.Dr.Mustafa Ünaldı</b> ve Pratisyen Hekimlik Derneği Genel Sekreteri <b>Dr.Erkan Kapaklı</b> katıldı
Cevdet Erdöl TTB Yasası'nda yapılan değişiklikleri anlattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Medimagazin köşe yazarları arasına TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Cevdet Erdöl, Ak Parti Konya Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Ünaldı ve Pratisyen Hekimlik Derneği Genel Sekreteri Dr.Erkan Kapaklı katıldı.

Prof.Dr.Erdöl'ün TTB Yasası'nda yapılan değişiklikleri anlattığı yazısını, Prof.Dr.Ünaldı'nın "Tıbbi Etik , Deontoloji Dersleri Ve Van Rektörü Olayı" başlıklı yazısını ve Dr.Kapaklı'nın "Yel Değirmeni" köşesindeki ilk yazısını pazartesi Medimagazin'de okuyabilirsiniz.
cevdet
erdöl
ttb
yasası'nda
yapılan
değişiklikleri
anlattı
Yorum (6)
mutlu demir
çok haklısınız hocam aklımız başımıza geldiğinde(gelirse)inşallah çok geçmemiş olur emeğinize sağlık
0
Cevapla
bahadır
Konunun ekonomik temeli her zaman gözardı ediliyordu.Ufuk açan bir yazı olmuş.Teşekkür ederiz.
0
Cevapla
celil kayabaş
Çok güzel ve farklı bir yaklaşım. Tamamen katılıyorum. Kaleminize sağlık sayın hocam.
0
Cevapla
Mehmet
Hocam "dünyada yüksek nitelikli insan istenmemektedir" diyorsunuz. Bunu Türkiye için ya da Türkiye'de çalışacak uluslararası şirketler için deseniz anlayacağım da Dünya'ya nasıl genellediniz onu anlamadım.
0
Cevapla
necipfuzili
kaleminize ve yüreğinize sağlık hocam. liberalizm dediğimiz bu cehalet( hazlara dayalı bireysel özgürlükler, 3 parçaya ayrılmış devlet-yasama-yürütme-yargı ve serbest piyasa ekonomisi-kapitalizm) sağlıktan, tüm sektörlerden elini çekmeli.değişim naraları dünyanın dört bir yanında atılmakta,liberal sistemin baronlarınca desteklenerek. ne kadar amacına ulaşır bilinmez.Kendi sonumuza doğru yürüyoruz.güzel günler görürüz inşallah.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir