Medimagazin logo

Hemşirelerden, Petek Dinçöz ve Hıncal Uluç 'a tepki

SİVAS’ta Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi’nde çalışan hemşireler ve sağlık memurları, seksi kıyafetler giyerek hemşire klibi çeken Petek Dinçöz ile köşe yazarı Hıncal Uluç’a tepki gösterdi
Hemşirelerden, Petek Dinçöz ve Hıncal Uluç 'a tepki
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
SİVAS’ta Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi’nde çalışan hemşireler ve sağlık memurları, seksi kıyafetler giyerek hemşire klibi çeken Petek Dinçöz ile köşe yazarı Hıncal Uluç’a tepki gösterdi.

Memur Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Doğan, “Birileri ekonomik çıkarlar için bir meslek grubunu küçük düşüremez.'' dedi.

Şarkıcı Petek Dinçöz’ün son albümündeki ‘ Doktor tavsiyesi ’ şarkısı için, açık hemşire kıyafetleri giyerek klip çekmesi, Sivas’ta tepkiye neden oldu. Sultan 1’inci İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi önünde biraraya gelen hemşire ve sağlık memurları, taşıdıkları dövizlerle tepkilerini dile getirdi.

Memur Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Doğan, Türkiye’de 75 bin hemşirenin zor şartlar altında, günlük 9 saat nöbet tutarak hizmet vermeye çalıştığını belirterek, “Bu sorunlar çözüm beklerken, dün Hıncal Uluç’un fıkrası, bugün Petek Dinçöz’ün klibi hemşirelerimizi rencide etmiştir. Hiç kimsenin ekonomik çıkarları için bir meslek grubunu rencide etmeye hakkı yoktur. Kasetini satın almayarak ve klibini izlemeyerek tepkilerimizi dile getirelim. Bu konuda RTÜK’ü göreve çağırıyoruz. Bu klip yayından kaldrılana kadar tepkilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

Milliyet

hemşirelerden
petek
dinçöz
ve
hıncal
uluç
'a
tepki
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir