Medimagazin logo

Samsun Devlet Hastanesi'nin ilaç deposu yandı!

Samsun Devlet Hastanesi'nin ilaç deposunda çıkan yangında maddi hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen personel tedavi altına alındı.
Samsun Devlet Hastanesi'nin ilaç deposu yandı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Samsun Devlet Hastanesi'nin ilaç deposunda çıkan yangında maddi hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen personel tedavi altına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Devlet Hastanesi'nin ilaç deposunda saat 01.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve hastane personelinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.


Doktor ve diğer hastane personeli yangında kurtarma çalışmasına katılırken, bazı servisleri duman kapladı. Dumandan etkilenen hastane personeli tedavi altına alındı.


Başhekim Ferhat Günaydın, yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini, meydana gelen maddi hasarın yapılacak çalışmalar sonucunda netlik kazanacağını söyledi.


Alarmın çalmasıyla yangına anında müdahale edildiğini, böylece yangının büyümeden kontrol altına alındığını ifade eden Günaydın, ''Hastanemizin alarm sistemi sayesinde, yangına zamanında müdahale edildi. Böylece olası üzücü olaylar da yaşanmadı'' dedi.

Milliyet
samsun
devlet
hastanesi'nin
ilaç
deposu
yandı!
Yorum (2)
ali kaya
çakma lokomat cihazı yahut robogait yahut başka birşey...rehabilitasyon potansiyeli olan hasta her halikarda uygun tedavi yöntemiyle iyileşiyor yahut günlük yaşam aktivitesi artıyor potansiyel olmayan hastaya ne yaparsan yap ister reh.yap ister robota al olay bu değil...olay bunları kullanarak rant peşinde koşan reklam yapan devletin parasının talanına sebep olan özel girişim ftr merkezleri.sayın ibrahim tatlısesin adını kulllanarak işte efendim robotik cihazla ayağa kaldırdık, şunu yaptık bunu yaptık diyerek reklam yapanların sayesinde 1990 dan beri var olan aslen lokomat cihazı 2013 de ülkemizde ünlü oldu:)gülermisin ağlarmısın...e şimdi bu cihazın (maliyeti yüksek ve rehabilitasyon kazanımı sınırlı)devlet hastanelerine alımıda başladı örneğim alanya devlet hastanesi adeta mucizevi olarak lanse ediliyor özürlü grubları sırada bekliyor.10 sene sonra kimsenin kullanmayacağı cihazlar yazık milli servetimize ...
1
Cevapla
linda
Sayın hocam böyle maliyetli bir robotun daha az pahaya mal edilmesi kulağa güzel geliyor. Şimdi bu cihaz sayesinde brunstrum 2, 1, 2 olan bilateral hemipleji veya pontin demyelinozis vs. tanılı hastaları(muayenehanede BOTOX yapılmıştır illaki) yatırıp yürütebiliriz. Saygılarımla..
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir