Medimagazin logo

Sağlık ocağı alkoliklerin mekanı oldu

Bursa'da, 1 yıldır doktor ve hemşire olmadığı için kapalı tutulan sağlık ocağı, harabeye döndü. Alkoliklerin ve tinercilerin mekanı olan sağlık ocağı için vatandaşlar Vali Nihat Canpolat'ı göreve davet etti
Sağlık ocağı alkoliklerin mekanı oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Bursa'da, 1 yıldır doktor ve hemşire olmadığı için kapalı tutulan sağlık ocağı, harabeye döndü. Alkoliklerin ve tinercilerin mekanı olan sağlık ocağı için vatandaşlar Vali Nihat Canpolat'ı göreve davet etti.


Kentin Uludağ'ın eteklerindeki Mollafenari Mahallesi'nde bulunan Sağlık İl Müdürlüğü'ne ait sağlık ocağının bütün camları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. İçerisindeki eşyalar da kullanılmaz hale gelen ve talan edilen sağlık ocağının alkolik ve tinercilerin mekanı haline geldiğini belirten mahalle sakinleri, doktor ve hemşire sıkıntısı yaşadıklarını belirterek Vali Canpolat'tan yardım istedi.


Mahalle sakinleri, muhtara konuyu defalarca anlattıklarını belirterek, "Muhtar konuyla ilgilenmedi. Hemşire ve doktor sıkıntısı yaşanıyor. Hemen yanı başındaki bir okulda meydana gelen bir kazaya yada bölgede meydana gelen bir yaralanma olayına buradaki sağlık ocağında müdahale yapılsa, insan hayatı kurtarılabilir" dedi.

İHA
sağlık
ocağı
alkoliklerin
mekanı
oldu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir