Medimagazin logo

Radyoloji uzman ihtiyacına geçici çözüm

Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki radyoloji uzmanı sıkıntısının giderilmesi için geçici görevle atama yapıldı
Radyoloji uzman ihtiyacına geçici çözüm
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki radyoloji uzmanı sıkıntısının giderilmesi için geçici görevle atama yapıldı.


Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde göreve başlayan Radyoloji Uzmanı Tunahan Ayaz, ilk günün acemiliğini çektiğini vurgulayarak, ultrasonun muayeneye benzemediğini ve rahat bir ortamda çalışılması gerektiğini söyledi.

Ayaz, "Geldiğim ilk gün personel olsun, yeni cihaz olsun, biraz yabancılık çektim. Ama kısa süre zarfında atlattım. Personel de ultrasonun çalışma sistemine alıştığından her şey çok güzel olacak. Gelen hastalar ve hasta yakınları ultrasonun işleyiş biçimi hakkında pek bilgi sahibi değiller. Ultrason çektiğim zaman odanın boş olması ve benim de rahat olmam lazım. Onun için benim hastalardan ve yakınlarından tek ricam her hastaya saygılı olmaları. Çünkü saygı gösteren saygın olur" dedi.


Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Muhammet Arap ise hastaneye gelen radyoloji uzmanının büyük bir eksiği kapattığını söyledi.

Başhekim Arap, "Radyolog arkadaşımız, İstanbul'dan referanslı olarak bize gelmiştir. Arkadaşımız 45 gün boyunca hastanemizde hizmet verecektir. Gerçi bu geçici bir çözümdür. Biz geçici çözümden yana değiliz. Onun için kalıcı çözümler üretmek zorundayız. Vatandaşımız da siyasilerimiz de bürokratımız da benimle aynı fikirde. En kısa zaman zarfında kalıcı bir çözüm bulacağımıza inanıyorum. Çünkü herkes bu eksikliğin farkında ve eminim ki bu açık kapanacaktır. Yeni gelen arkadaşımızın gitmesine yakın bir zaman kala tekrar radyoloji uzmanı talebimiz olacak. Herkes müsterih olsun, bu açık kapanacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
radyoloji
uzman
ihtiyacına
geçici
çözüm
Yorum (2)
cumhur
Bu iletişim eğitimini hakim ve savcılar alıyor mu?
1
Cevapla
ömer akpınar
doktorların hiçbirinin iletişim eğitimine ihtiyacı yoktur bizler yıllarca okuyarak bin bir sıkıntıyı çekerek bu seviyeye geliyoruz asıl eğitim hastalara verilmeli. Ben Allahın her günü odama giren sahtekarla mücadele ediliyorum yüzlerce binlercesi var, yakaladığımı ileri gidenleri mahkemeye yolluyorum hiçbiri doğru düzgün ceza almıyor dolayısıyla yargı yolu hiçbir işe yaramıyor, hemen her gün başkasının üzerine ilaç yazdırma, sahte rapor, hasta yokken gıyabında ilaç yazdırma aklınıza gelecek her türlü sahtekarlık her türlü pislik var , bunlarla odama gelene eğitim verilmeli adam olması gerektiği söylenmeli odamın kapısı uyarı yazılarıyla dolu.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir