Medimagazin logo

Doktorları Hasta Hakları Kurulu'na şikayet etti

Trabzon Numune Hastanesi Göz Polikliniği'nde tedavi gören Kezban Sepetçi, görevli doktorların kendisine kötü muamelede bulunduğu gerekçesiyle Hasta Hakları Kurulu'na şikayette bulundu
Doktorları Hasta Hakları Kurulu'na şikayet etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Trabzon Numune Hastanesi Göz Polikliniği'nde tedavi gören Kezban Sepetçi, görevli doktorların kendisine kötü muamelede bulunduğu gerekçesiyle Hasta Hakları Kurulu'na şikayette bulundu.


Trabzon Numune Hastanesi'nde tedavi gören 57 yaşındaki Kezban Sepetçi, Opr. Dr. A.Ç.D'nin kendisine yanlış reçete yazdığı ve bu nedenle zarara uğradığı, Dr. M.T'nin de kendisine kötü muamelede bulunduğu gerekçesiyle her iki doktor hakkında Hasta Hakları Kurulu'na şikayetçi oldu. Yazılan reçeteyle aldığı gözlüklerle iyi göremediğini ve durumunu anlatmak üzere Opr. Dr. A.Ç.D'nin yanına gittiğini söyleyen Kezban Sepetçi, bu sırada yan odada bulunan göz doktoru M.T'nin kendisini dışarı attığını ifade etti.


Yapılan muayenede verilen gözlüğü takınca hiç görememeye başladığını ifade eden Sepetçi, "Daha sonra yine aynı doktora gittim ve durumu anlattım. Kendisi beni tekrar muayene ederek yeni bir gözlük reçetesi yazdı. Kendisine 'Bana ikinci bir gözlük yazdınız, birinci gözlüğü parasını ödeyerek aldık, onu sigorta karşılar ama ikinci gözlüğü sigorta ödemez' dedim. Doktor hanım da bana, 'Bu bizim sorunumuz değil' dedi. Bu sırada adının M.T olduğunu öğrendiğimiz göz doktoru da beni ensemden tutarak, 'Bunu dışarı atın, polisi çağırın, terbiyesizlik yapma' diyerek tutup dışarı fırlattı" dedi.
Gereğinin yapılmaması durumunda savcılığa giderek şikayetçi olacağını da belirten Sepetçi, kendisine yapılan kötü muameleyi hak etmediğini söyledi.
Göz doktoru M.T. ise sözkonusu hastanın bayan doktora hakaret ettiğini, bu hakareti yan odadan duyarak geldiğini belirtirken, olayın asıl mağdurunun bayan doktor A.Ç.D. olduğunu ifade etti.


Doktor M.T, Sepetçi'yi eliyle dışarı atmadığını, sadece dışarı çıkmasını istediğini kaydetti.

İHA
doktorları
hasta
hakları
kurulu'na
şikayet
etti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir