Medimagazin logo

Doktorunu yalnız bırakmadı

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, özel doktoru Aylin Cesur’un Zengerpaşa Konağı’ndaki 35’inci doğum günü kutlamasına eşi Nazmiye Demirel ile birlikte katıldı
Doktorunu yalnız bırakmadı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, özel doktoru Aylin Cesur’un Zengerpaşa Konağı’ndaki 35’inci doğum günü kutlamasına eşi Nazmiye Demirel ile birlikte katıldı. Demirel, gazetecilerin Tansu Çiller ve Ali Müfit Gürtuna’nın Adalet Partisi’ni kurma hazırlığında olduklarını hatırlatmaları üzerine, “Türkiye’de kim parti kurmak isterse kurar, yolu açık olsun, inşallah başarılı olurlar” diye yanıtladı.

Adalet Partisi (AP) isminin kullanılmasına ilişkin bir soruyu ise Demirel, “Bundan evvel birçok kimse o ismi kullandı. AP’nin adından güç alarak

siyasi parti kurmak ve siyaset yapmak mümkün değildir. Adalet

Partisi ismini kullanma yasağı kalktıktan sonra ‘Adalet Partisi ismini koyalım mı?’ diye düşündük. Sonra DYP olarak yola devam ettik ve DYP iktidara geldi” diye yanıtladı.

Demirel, “Geçmişteki AP başarılı olduysa, Adalet Partisi ismini koyarsak biz de başarılı oluruz, noktasından hareket etmek mümkün değildir” dedi.


Akşam
doktorunu
yalnız
bırakmadı
Yorum (1)
ismail
hocam güzelce açıklamış,kalemine sağlık.ancak bence en önemli faktörlerden biri de insanımızın doktorluk mesleğine karşı kıskançlık duygularının olmasıdır..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir