Medimagazin logo

Çaycuma Devlet Hastanesi 'ne diyaliz merkezi

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'ndeki diyaliz merkezinin oksijen sisteminin unutulması nedeniyle gecikmeli olarak hizmete açılacağı belirtildi
Çaycuma Devlet Hastanesi 'ne diyaliz merkezi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'ndeki diyaliz merkezinin oksijen sisteminin unutulması nedeniyle gecikmeli olarak hizmete açılacağı belirtildi.


Çaycuma Devlet Hastanesi'ne bir işadamı tarafından masrafları karşılanarak kurulan diyaliz merkezinde oksijen sistemi unutuldu. Hastane Müdürü Hayri Şentürk, gözden kaçan oksijen sisteminin bir an önce kurulup, merkezin hizmete açılabilmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. Şentürk, "Çok kısa sürede 11 adet diyaliz cihazı alındı. Bazı olumsuzluk ve aksaklıklara rağmen 1-2 ay gibi çok kısa sürede çalışmalarımızı bitirme noktasına geldik. Oksijen sisteminin kurulması için yaklaşık 20 güne daha ihtiyacımız var. Montaj yapılıp kontrol edildikten sonra maliyeti yaklaşık 250 bin YTL'yi bulan diyaliz merkezi vatandaşlarımızın hizmetine girecek" dedi.

İHA
çaycuma
devlet
hastanesi
'ne
diyaliz
merkezi
Yorum (1)
Sibel Koçyiğit Taşköprülü
Çıplak krallarla yönetilmek zorunda bırakılan tebaalar, çıplak krallara envai çeşit görünmez kaftanlar biçip-diken terziler, kralları bu kaftanlarla halk içine çıkarıp böbürlene böbürlene gezdiren gafil oportünistler, korku ile terbiye edilmiş halkın, büyük coşkusu karşısında kibirlendikçe kibirlenen, entarilerine daha bir güvenen krallar ,biri ya yanlışlıkla, ya büyük bir saflıkla, ya samimiyetle, ya zekasıyla ya da duyarlılıkla 'kral çıplak' derse başına gelecekler veya gelenler...ben de bilemedim hocam,nedir bu?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir