Medimagazin logo

Hakkâri’nin tek cerrahı hacca gitti

Hakkâri’nİn kaderi bir türlü değişmiyor. Devlet Hastanesi’nin tek cerrahı hacca gidince Hakkârililer bir kez daha zor durumda kaldı
Hakkâri’nin tek cerrahı hacca gitti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Hakkâri’nİn kaderi bir türlü değişmiyor. Devlet Hastanesi’nin tek cerrahı hacca gidince Hakkârililer bir kez daha zor durumda kaldı.

Genel cerrahi uzmanı Dr. İsamettin Bahadır, 4 Aralık’ta hacı adaylarıyla birlikte görevli olarak kutsal topraklara gitti. İl Sağlık Müdürlüğü de çözüm olarak hastaları askeri hastaneyle anlaştıkları özel polikliniğe yönlendirmeye başladı.


VALİDEN DOKTORLARA RİCA

Öte yandan Hakkâri’ye yeni atanan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, tayinleri çıktığı halde kentte göreve başlamayan doktorları bizzat telefonla arayarak ikna etmeye çalışacak. Hakkâri’nin Zavite Köyü’nde geçen hafta yaralanan ve 8 saatlik operasyonla kurtarılan kadını sevk edildiği Hakkâri Devlet Hastanesi’nde tedavi edecek doktor bulunamaması Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu’nu harekete geçirdi.


Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Kasım’da Hakkâri’ye 12 uzman doktorun atandığını ancak 3’ünün göreve başladığını belirten Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, “Atanan arkadaşlarımıza telefonla ulaşarak görevlerine başlamasını isteyeceğim” diye konuştu.

Akşam
hakkâri&#8217
nin
tek
cerrahı
hacca
gitti
Yorum (1)
Dr.Cevdet
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider. (C.Sıtkı) Sayın hocam sizinde dediğiniz gibi gücü elinde tutanın her türlü adaletsizliği çekinmeden uygulayabildiği, haksızlığa uğrayanın hakkını arama yollarının bulunmadığı ve döner sermayelerinin battığı tıp fakültelerinde öğretim üyelerinin kaybedecekleri pek bir şeyi kalmamıştır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir