Medimagazin logo

Babalık testinde patlama

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı’na özel "babalık testi" yaptırmak amacıyla başvuranların sayısında patlama yaşanıyor. 1100 YTL’ye yapılan testin sonuçları 2 gün içinde "gizli" olarak teslim ediliyor
Babalık testinde patlama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı’na özel "babalık testi" yaptırmak amacıyla başvuranların sayısında patlama yaşanıyor. 1100 YTL’ye yapılan testin sonuçları 2 gün içinde "gizli" olarak teslim ediliyor.

ÇOCUĞUNUN gerçek babası olup olmadığından şüphe duyan babaların yanında, babasının "öz" olup olmadığını merak edenler, kardeşleri öz mü üvey mi diye kuşkulananlar, çareyi DNA testinde arıyor. 1100 YTL’ye yapılan babalık testinin sonucu ise 2 gün içinde "gizli" olarak teslim ediliyor.

Bölümde görev yapan Biyolog Cüneyt Elma, "Babalık testi yaptırmak için başvuranların sayısı bazı aylar 50’ye çıkıyor. Aylık ortalama ise 30-40’ı buluyor. Eskiden bu rakam 5-10’u geçmiyordu" dedi. Babalık tespiti için DNA testi yaptıklarını anlatan Elma, "Kepek, saç, kan, ter gibi şeylerin uygun şekilde alınması halinde babalık testi yapabiliyoruz" diye konuştu.

Mahkeme yoluyla gelen babalık testi isteklerinin de azımsanmayacak kadar çok olduğunu kaydeden Elma, "Mahkeme kararıyla da çok sayıda başvuru oluyor. Sadece babalık testi yapmıyoruz. Aynı zamanda kardeşlik testi de yapıyoruz" dedi.


Hürriyet
babalık
testinde
patlama
Yorum (2)
a.uslu
hiç bir hekim hastalarıyla para pazarlığı istemez ister kendi ister özel sigorta isterse devlet versin umrumuzda olmaz.ama bunuda bedava yapmak istemeyiz doğal olarak.(bize ne kadarın yeteceğinede karar veren kanaatkar olmamızı söyleyen zatlarada allah akıl ve fikir versin haram paralarıda burunlarından fitil fitil gelsin dünya ahiren ceremesini çeksinler.)sistem koyucu hekimlerle mutabakata vararak fiyatlandırmaya gidip birim fiyat vermediği sürece bu böyle olacaktır. Sevseniz de sevmeseniz de bu böyle ha siz rüşvetçi arkadaşlarınızdan olmayın ama bir gün dilenmeye muhtaç olursanızda şaşırmayın. Tıp dışında başka bilim dallarıda var böyle geyikler yerine arasıra ekonomi iktisat pazarlama vb bilgilerine de ihtiyaç olduğunu hatta bunlar olmadan modern yaşam tarzının olamayacağını hayatın matematikle başlayıp en azından matematikle bittiğini düşünün.(sonuçta mayozla başlayıp mitozla bölünüyor;x yaşında ölüyorsun):size empoze edilen bu saçma verileri yazan ve yazdıranlar sizin sırtınızdan para kazanan asalaklardır(bakınız bu raporu yazmak için bile para almıştır...).Bu mesleğin icrası için sadece sana ihtiyaç var bu bilinen tarih boyunca böyle olmuştur...Doktor işci değildir ve saatlik ücretle çalışmazzzzzzzzzzzzz...
0
Cevapla
serdar serdengecti
Birde ihalelerdeki yolsuzluklardan bahsetseler ya, bir doktor ömrü billah ne kadar para kazanabilr yada bu kadar yüklü kazanmasi icin ne kadar calismasi gerekir? Hic tartisilmiyor! Ötekileri adamim madamimla is yapip, saga sola sifir ekleyip bir imza ile neleri götürüyorlar!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir