Medimagazin logo

Hastanenin 6. katından atladı

İzmir'in Balçova İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir bayan, tedavi gördüğü hastanenin 6. katından atlayarak intihar etti
Hastanenin 6. katından atladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İzmir'in Balçova İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir bayan, tedavi gördüğü hastanenin 6. katından atlayarak intihar etti.


Olay, öğle saatlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir psikolojik tedavi gören Süheda Çalışkan (48), hastanenin 6. katından pencereyi açarak aşağı atladı. Ağır şekilde yaralanan ve görevliler tarafından acil servise kaldırılan Çalışkan hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


İHA
hastanenin
6.
katından
atladı
Yorum (6)
Saadettin Güney
Kalemine yüreğine sağlık Figen abla. İnşallah yazınız nükleer enerji çılgınlarına da ilham olur da güzelim Büyükeceli'yi ve yarınlarımızı yok etmezler. Saygılarımla.
0
Cevapla
kvc
Figen hanım ne kadar güzel yazmışsınız. Biz hekimler, sağlıkçılar ülkede sağlık alanında uygulanan politikaların, tıpkı kızılderili şefin gösterdiği gibi nerelere varacağını açıkça görüyoruz. Fakat yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Nasıl insanlık şu an atom enerjisinin tehlikelerinin farkına yeni varmaya başladıysa, uygulanan politikaların sonucunu birkaç yıl içinde halkımız açıkça görecek.
0
Cevapla
Müslüm subaşı
galip gelemeyecek kadar yenik olsak da, asla öyle zaferlere yeltenmeyen Sizler, o dar yoldan gidenlerin asla tadamayacağı yolda direnenlerdensiniz. Hep çevre dediniz, eğitim dediniz. Sonsuz kurşun yeseniz de asıl galip siz ve biz yolunuzdaki azınlıklarız. Tek nefesiniz kadar onur tadamayan kapitalistlere acırım. İyi ki varsınız deyişim de hep bundandır. En derin saygımla.
0
Cevapla
M. Şerefettin Canda
Sn. Dr. Figen Doran'ı, bu anlamlı ve düşündürücü yazısından dolayı kutlarım. Patoloji bir tanıma göre "tıbbın felsefesi" dir. O nedenle tıp alanındaki gelişmelerde "olanaklar" ölçüsünde "felsefe" de önemli. Patoloji Uzmanı olan meslektaşımızı bu güzel yazısı ile bizlere ve topluma ışık tutuğu için kutlarım. Esenlikler dilerim. MŞCANDA
0
Cevapla
fatih
Hocam keşke araştırsaydınız 2009da kimin nobel tıp ödülünü aldığını; Blackburn,Greider,Szostak. Jonathan Benson diye nobel alan niri yok. İnternetin efsane yalanlarından biri daha.Keşke kanmasaydınız,yazınız daha anlamlı olurdu.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir